Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dinu Iancu Sălăjanu a cântat sătmărenilor, la invitaţia USL
USL Satu Mare  - Vineri, 30 Noiembrie 2012

Înfruntând ploaia mocănească de Ziua Sfântului Andrei, sute de sătmăreni s-au adunat vineri în Parcul Liniştii din Micro 16, apoi în Parcul UFO din Micro 17 pentru a asista la concertele susţinute de îndrăgitul interpret de muzică populară Dinu Iancu Sălăjanu, invitat de la Satu Mare de candidaţii Uniunii Social-Liberale pentru Parlamentul României.
 

 

Şi pentru că „doar oamenii beţi colindă singuri”, el a fost însoţit de un grup de copii colindători din Plopiş, judeţul Sălaj, care au cântat împreună cu spectatorii, vestind Sărbătorile de Iarnă.

 

Pe scenă au urcat şi candidaţii USL pentru Senat şi Camera Deputaţilor, Valer Marian, respectiv Ovidiu Silaghi şi Octavian Petric, fiindu-le alături preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi Mircea Govor, precum şi primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, cu toţii fiind întâmpinaţi cu ropote de aplauze de către cei prezenţi la evenimente.

 

Adrian Ştef le-a cerut sătmărenilor să voteze candidaţii USL la alegerile din 9 decembrie, deoarece el, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, are nevoie de ajutorul acestora de pe locurile din Parlament sau din Guvern pentru a duce la bun sfârşit proiectele de dezvoltare a judeţului Satu Mare.
 

 

La rândul lor, candidaţii au vorbit despre câteva dintre proiectele prioritare, la care au început deja procedurile de licitaţie sau chiar lucrările, cum ar fi reabilitarea drumului Satu Mare – Medieş – Apa sau şoseaua de centură a Sătmarului împreună cu cel de-al treilea pod peste Someş.
 

 

Acestea sunt deja dovezi concrete ale promisiunilor onorate de USL pentru sătmăreni, însă proiectele trebuie continuate şi finalizate în mandatul următor, de aceea candidaţii USL au nevoie de voturile sătmărenilor în 9 decembrie.

2136 vizite
Distribuie pe