Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Revoluția oamenilor care vor binele Țării Oașului, în Negrești
ARD Satu Mare  - Vineri, 7 Decembrie 2012

Echipa ARD a organizat vineri un marș al adevărului în Negrești-Oaș. Numărul participanților a fost copleșitor. La fel cum s-a întâmplat pe tot parcursul campaniei electorale. Echipa ARD este unită! Echipa ARD este puternică! Echipa ARD este învingătoare!

 

Aflați în fruntea echipei ARD, cei doi candidați la Parlamentul României, Paul Maria-Andreea pentru Camera Deputaților și Mureșan Petre pentru Senat, au fost susținuți de Claudiu Ardelean, președintele PDL Satu Mare, Sergiu Băbășan, candidat al ARD pentru Camera Deputaților în colegiul 2 din județul Satu Mare, de liderii ARD din Țara Oașului, primarii, viceprimarii, cât și membri ai consiliilor locale. Negreștenii li s-au alăturat pe traseu.

 

Ca de obicei, tovarășul Bura nu a mai știut pe unde să se ascundă în târgul din Negrești. Îi înghețase zâmbetul, singur și părăsit de colegii lui de partid. USL-iștii au simțit forța dreptății și a adevărului, forța ARD.

 

Echipa ARD, alături de viitorii parlamentari Paul Maria-Andreea și Mureșan Petre, s-a unit într-un frumos cor de colinde pe străzile orașului, la care s-au alăturat trecătorii. Oșenii nu au mai putut răbda: din toate piepturile au fost scandate cu putere cuvinte precum „Sus inima, oșeni!”, „Nu vă fie frică, USL-iștii pică!”, „Jos comuniștii”!

 

Oșenii au fost încurajați să voteze cu inima, cu cei competenți, cărora nu le este teamă de adevăr, cu cei cărora le pasă de semenii lor. Negreștenii s-au simțit ofensați de materialele de propagandă mincinoase, comunistoide, lansate de USL. Oamenii au fost convinși nu numai de cuvinte, ci și de faptele celor doi candidați ai ARD. 

 

Votați ARD, votați românii adevărați ca Paul Maria-Andreea și Mureșan Petre, oameni demni și hotărâți, competenți și devotați oșenilor! În Țara Oașului, ziua de 9 decembrie va fi ziua victoriei inimii și a dreptății!

1275 vizite
Distribuie pe