Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Studenta „model“ a recunoscut crima. Victima - înmormântată cu fast.
Gândul  - Miercuri, 5 August 2009

Carmen Bejan, considerată „un copil model, premiantă din clasa întâi şi până în a doişpea“, a recunoscut, ieri după-amiază, în faţa procurorilor că ea este cea care a înfipt prima cuţitul în inima lui Schroth Trifu.

Studenta şi-a schimbat declaraţiile iniţiale în care susţinea că prietenul ei, Raul Florea, este cel care l-a înjunghiat, vineri noaptea, pe bărbatul de 65 de ani. Acesta a venit în camera de cămin pentru a face sex normal şi oral cu tânăra contra sumei de 500 de euro.

Iniţial, procurorii l-au acuzat de omor pe prietenul ei, iar pe tânără de complicitate la omor. De dimineaţă, cei doi au fost la Curtea de Apel Timişoara, unde s-a judecat recursul împotriva deciziei de arestare.

Carmen Bejan a stat mai tot timpul cu capul aplecat, încercând să-şi ascundă faţa de obiectivele camerelor de luat vederi cu părul. Raul Florea nu s-a ferit nicio clipă. Pe gâtul său se vedeau cicatricele de când a încercat să-şi taie venele, la scurt timp după producerea crimei.

Amândoi suspecţii au refuzat să facă orice fel de declaraţie în faţa instanţei. „Clienta mea a fost şocată de câtă atenţie i s-a acordat. Nu se aştepta să fie atâta lume. Din această cauză, nu a mai făcut nicio declaraţie“, a explicat avocata Claudia Cândea. După ce judecătorii au anunţat că suspecţii rămân în arest, aceştia au fost reaudiaţi la Parchet.

Studenta şi-a schimbat declaraţia şi a povestit că, în timp ce era în cameră cu Schroth Trifu, prietenul ei a năvălit în cameră şi a început să-l lovească pe bătrân. Carmen Bejan a recunoscut că a pus mâna pe cuţit şi l-a lovit pe client de trei ori cu cuţitul în zona inimii.

Trifu, plâns de neamurile din toată Europa

În acest timp, curtea lui Schroth Trifu se umplea de neamuri venite să-l ducă pe ultimul drum. Au venit din toată Europa – Germania, Franţa şi Irlanda.

Coborâţi din limuzine şi jeepuri, „rudele“ îndurerate i-au luat l-a înjurat pe câţiva puradei veniţi la cerşit. „Marş, ai dracu’ de gunoaie. Aici nu e nuntă şi botez, e de moarte“, a răcnit unul dintre cumnaţii mortului, în timp ce-a luat l-a înghiontit câţiva cerşetori insistenţi. „Să fie pace!“, au spus pastorii penticostali, veniţi să ţină slujba de înmormântare „la cererea neamurilor, chiar dacă mortul era ortodox“.

În timp ce pirandele din familie boceau în casă, la capul mortului, ţiganii stăteau la sfat în curte. Îl pomeneau pe mort şi-şi mai rezolvau din afaceri. „Mi-ai înşelat băieţii. Îmi dai toţi banii, că dacă nu, te bat aici, acum“, ameninţa un ţigan cu tricou verde şi ochelari de soare. După ce fanfara a cântat „un imn în slava Domnului“, pastorul „Vasile din Belgie“ a citit cuvântul din Scriptură - „nu ajunge să spunem că suntem creştini, trebuie să trăim ca şi creştini“, a răcnit unul dintre pastori. După coroanele înalte de doi metri jumate, coşciugul de cinşpe mii de euro a fost scos pe braţe şi pus pe camion. Coloana a plecat spre cimitir sub atenta supraveghere a poliţiştilor în uniformă sau în civil.

Tags: studenta  crima  timisoara  
2723 vizite
Distribuie pe