Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O profesoară a pălmuit un poliţist, acesta a ripostat în acelaşi mod
Gândul  - Luni, 15 Februarie 2010

O profesoară din localitatea Sânpaul, judeţul Mureş, este cercetată după ce, luni dimineaţă, a pălmuit un poliţist care venise la şcoală pentru a aplana un conflict între femeie şi o colegă a sa, agentul ripostând în acelaşi mod, astfel că şi în cazul acestuia a fost declanşată o anchetă.

Incidentul a avut loc luni dimineaţă, poliţistul fiind chemat de conducerea Şcolii Generale din Sânpaul întrucât trebuia discutat despre un conflict care avusese loc vineri între două profesoare, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Mureş, Livia Popa.

Luni dimineaţă, în sala profesorală unde ar fi trebuit să se discute despre acel conflict se aflau poliţistul, primarul, directorul şcolii şi o echipă a unei televiziuni.

"Una dintre profesoare i-a dat o palmă unei colege, după care a făcut scandal, apostrofând reporterul şi cameramanul care filma. Poliţistul a luat-o pe respectiva profesoară din cancelarie, ca să aplaneze situaţia. La ieşire, pe hol, aceasta i-a dat o palmă, iar colegul nostru, într-un gest reflex, a răspuns la fel", a spus Popa.

Potrivit Liviei Popa, profesoarei i-a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru ultraj, iar dacă reprezentanţii presei şi colega acesteia vor depune plângere ea va fi cercetată şi pentru loviri şi alte violenţe.

"Colegul va fi supus unei anchete interne. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, agent de Poliţie la postul din Sânpaul", a adăugat Popa.




11298 vizite
Distribuie pe