Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tinerii nu prea sunt interesați de locuri de muncă
Veronica Hodas  - Miercuri, 29 Mai 2013

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă AJOFM Satu Mare, a organizat miercuri la Taberele Școlare de la Centrul de Agrement Ștrand  „Bursa locurilor de muncă pentru tineret”. La eveniment au participat câteva zeci de tineri.

 


AJOFM Satu Mare a pus la dispoziția persoanelor participante la bursa locurilor de muncă un număr de 81 de locuri de muncă, din care 9 pentru persoanele cu studii superioare. La bursă au participat 12 agenți economici, din totalul de 21 contactați în vederea ofertei de locuri de muncă.

 

Au fost organizate standuri speciale pentru Inspectoratul Județean de Poliție al Județului Satu Mare, Biroul de recrutare al Centrului Militar Județean Satu Mare și Organizația Caritas.

 


La solicitarea facultăților din județul Satu Mare a fost organizat un stand special pentru Universitatea „Vasile Goldiș”, Universitatea „Babeș Bolyai”, Academia Comercială Satu Mare, care au prezentat ofertele educaționale pentru viitorii absolvenți care au fost prezenți la eveniment.

 

Cele mai multe locuri de muncă au fost oferite în domeniul confecțiilor - 33 de locuri, 16 locuri în industria mecanică, 5 locuri în asigurări, 5 în domeniul serviciilor și 22 locuri de muncă în alte domenii.

 


Pentru persoanele cu studii medii au fost oferite locuri de muncă pentru montator subansamble, tâmplari, asistent social, ospătar, bucătar, consilieri asigurări, agent vânzări, confecționer articole textile, confecționer fete încălțăminte, iar persoanelor cu studii superioare li s-au oferit nouă locuri de muncă de inginer mecanic și consilier asigurări.

1591 vizite
Distribuie pe