Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Investiţie de 20 milioane euro, o nouă fabrică în Parcul Industrial
Florin Răchitan  - Vineri, 18 Martie 2016

Patronul Giuseppe Pavone şi primarul Dorel Coica au inaugurat vineri şantierul pe care se va construi noua fabrică de canapele GP Sofa în incinta Parcului Industrial Satu Mare.

Este vorba despre o investiţie de 20 milioane de euro, ce se va realiza în două etape, iar după finalizarea construcţiilor, la Satu Mare va funcţiona cea mai mare fabrică de canapele dintre cele patru pe care le are GP Sofa în România şi va asigura locuri de muncă pentru aproximativ 1.300 de angajaţi.

Noua fabrică ar urma să fie inaugurată până la sfârşitul acestui an, dar până atunci deja se fac angajări pentru 300 de persoane, care vor fi şcolarizate şi pregătite să-şi ocupe viitoarele locuri de muncă.

La fabrica din Satu Mare vor fi realizate componente pentru canapele, dintre care multe vor fi montate chiar aici, iar altele vor fi distribuite în punctele de lucru din Zalău, Beclean şi Hunedoara. Cea mai mare parte a canapelelor produse de GP Sofa merge la export, acestea fiind de vânzare inclusiv în magazinele IKEA, iar o parte a lor sunt puse în vânzare în magazinele de prezentare din Satu Mare şi Cluj. 

4901 vizite
Distribuie pe