Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se fac înscrieri la MENTORNET – programul pentru femei de afaceri
Mentornet  - Marti, 18 Septembrie 2018

Asociația Patronatul Tinerilor  Întreprinzători din România implementează în perioada 21 Mai 2018 – 20 Mai 2019 proiectul “MENTORNET – Femei competitive, factor cheie în dezvoltarea economică”, un proiect finanțat prin FSE - Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, care vizează creșterea competitivității și a adaptabilității întreprinderilor din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud-Est, Nord-Vest și Vest la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în corelare cu domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI, prin stimularea dezvoltării competentelor antreprenorilor, managerilor și angajaților femei.

Concret, la nivelul Regiunii Nord-Vest, vor fi organizate în cursul lunii octombrie 2 cursuri gratuite de "Competențe antreprenoriale", pentru minim 46 de femei antreprenor, un stagiu de curs în municipiul Satu Mare și un stagiu de curs în municipiul Baia Mare.

Cursurile vor avea o durată de 40 de ore, având atât o componentă teoretică, cât și una practică și se vor desfășura pe parcursul a 5 zile, în 2 weekend-uri consecutive. Cursurile se vor finaliza cu un examen, certificat ANC.

La nivelul Regiunii de Nord-Vest, 15 dintre femeile antreprenor care se vor înscrie în proiect și vor urma cursul de competențe antreprenoriale vor fi incluse ulterior în programul de mentorat feminin MENTORNET susținut cu implicarea membrelor Rețelei Naționale a Mentorilor Antreprenoriatului Feminin – MENTORNET, urmând să primească o certificare suplimentară.  

Femeile antrepenor care vor fi selectate vor beneficia de mentorat din partea unor femei cu performanțe deosebite în afaceri, care vor oferi sprijin în vederea dezvoltării afacerii și vor împărtăși din experiența lor practică.

Eligibilitate

Pentru a fi eligibile, trebuie să fiți antreprenoare în IMM-uri din Regiunea de Nord-Vest (inclusiv PFA sau I.I.), care au sub 250 de angajați și care activează în sectoarele economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în corelare cu domeniile de specializare inteligentă conform SNCDI, prin stimularea dezvoltării competențelor antreprenorilor, managerilor și angajaților femei, trebuie să aveți domiciliul în Regiunea de Nord-Vest și să fi absolvit cel puțin 12 clase cu diplomă de BAC.

Procedura de înscriere  

Pentru a vă înscrie la unul dintre aceste cursuri, trimiteți un email la adresa crinadu@yahoo.com 

Cursantelor din afara localităților în care vor fi organizate stagiile de curs le vor fi decontate cheltuielile cu deplasarea și cazarea.

1607 vizite
Distribuie pe