Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tehnic Term.ro – cele mai moderne ferestre deschise spre lume
SM Online  - Joi, 5 Decembrie 2019

Investiți mult în căminul dumneavoastră și vă doriți ca acesta să corespundă exigențelor familiei până la ultimul detaliu, în ceea ce privește confortul.

Unele dintre cele mai importante componente ale casei ori apartamentului dumneavoastră sunt ferestrele și ușile, care nu asigură doar aspectul, ci trebuie să contribuie și la sentimentul plăcut pe care îl aveți atunci când ajungeți acasă.

Nu mai căutați în altă parte! Tehnic Term.ro vă oferă cele mai moderne uși și ferestre de profile REHAU, care completează perfect aspectul casei dumneavoastră.

Diversitatea formelor, culorile disponibile (cu un mod special de vopsire) și canaturile cu design oferă în acest sens numeroase opțiuni. În plus, cu ajutorul capacelor de aluminiu puteți integra perfect ușile și ferestrele în fațade de aluminiu sau să creați accente deosebite.

Ferestrele reprezintă o investiție pentru o viață, iar cu ajutorul geamurilor termopan din profile REHAU vă simțiți protejați în locuința dumneavoastră, mai ales în anotimpul rece. Datorită unui coeficient de izolare termică foarte bun, căldura rămâne acolo unde trebuie: în interiorul casei dumneavoastră. Astfel puteți să vă bucurați de un confort climatic în locuință și de o factură mică la costurile de încălzire.

Ferestrele din profile REHAU sunt componentele ideale pentru asigurarea unui consum mic de energie la construirea locuințelor, dar și pentru refacerea izolației termice la renovarea clădirilor vechi.

Specialiștii de la Tehnic Term.ro vă stau la dispoziție atât cu consultanță pentru a vă oferi soluțiile optime, cât și cu montarea ușilor, ferestrelor, închiderea teraselor etc. Lucrările executate până acum în tot județul Satu Mare și nu numai reprezintă dovada profesionalismului lor și a celor mai înalte standarde de calitate pe care le asigură clienților.

Apelați cu încredere la serviciile lor în magazinul de prezentare din Satu Mare, B-dul Lucian Blaga CU 24 sau apelând numărul de telefon 0740-521303.

2339 vizite
Distribuie pe