Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
“Băetzii” au raportat Grupul Producătorilor Sătmăreni, iar Facebook l-a închis. Tocmai renaște din propria cenușă
Florin Răchitan  - Vineri, 29 Mai 2020

Băetzii care trag sforile acum în politica locală au încercat o manevră mârșavă, reușind să blocheze temporar cea mai de succes inițiativă civică locală din ultimii ani, Grupul Producătorilor Sătmăreni, înființat de fosta viceprimăriță Marcela Papici în plină pandemie de coronavirus pentru a-i pune în legătură pe micii producători locali cu potențialii lor clienți.

Speriați de succesul pe care l-a avut grupul, ce depășise deja 30.000 de membri, băetzii din guerilla digitală din Palat au început să ”vâneze” anunțurile producătorilor care nu îndeplineau în totalitate standardele impuse de Facebook sau postau chiar ei anunțuri false, tocmai cu scopul de a discredita grupul.

Apoi au reclamat anunțurile respective la Facebook, reușind să obțină chiar dezactivarea grupului în cursul nopții de joi spre vineri.

”Gestul lor il consider un atentat la toti satmarenii. Mi-e greu sa cred ca exista astfel de specimene! Totul din rationamente politice! Totul din frica de competitori! Totul comandat si instrumentat politic!” – a declarat Marcela Papici.

Totodată ea a relansat grupul încă din dimineața zilei de vineri, iar în cinci ore s-au reînscris deja 5.000 de membri. And counting…

Băetziii se zgârie pe ochi, dar hai să le dăm motive să se zgârie și mai tare! Înscrieți-vă aici în noul grup de Facebook al poducătorilor locali și invitați-vă și prietenii, pentru a păstra legătura direct cu micii producători sătmăreni, care reprezintă singura șansă pentru ca economia locală să răzbească în aceste vremuri grele.

2657 vizite
Distribuie pe