Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Situația disperată a agriculturii romānești, explicată cu date concrete de un fermier din Valea Vinului. ”Singurul care ne ajută e deputatul Adrian Cozma”!
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Marti, 11 Aprilie 2023

În conferința de presă de săptămâna trecută, organizată la sediul PNL Satu Mare imediat după ce a participat la protestul de la Vama Halmeu, fermierul Nicolae Chilințan din Valea Vinului a explicat, cu date concrete de pe exploatația sa agricolă, situația disperată în care se află agricultura românească.

Din prezentarea sa reiese că efectele economice ale războiului din Ucraina sunt doar o ultimă greutate ce s-a suprapus peste șirul problemelor cu care se confruntă în ultimii ani, în care toți producătorii români au avut un parcurs ”din criză-n criză”, iar principala nemulțumire a lor se referă la modul în care autoritățile românești, în cazul acesta Ministerul Agriculturii, a reacționat la aceste crize.

Tot el a precizat că fermierii se simt trădați și abandonați de toate partidele și toți politicienii, cu o singură excepție, după cum reiese din filmarea de mai jos:




994 vizite
Distribuie pe