Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor
AJOFM Satu Mare  - Luni, 7 Octombrie 2024

Ediția din acest an a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți va fi organizată în data de 11 octombrie 2024, la Casa de Cultura a Sindicatelor Satu Mare.

Evenimentul va aduce la un loc angajatori din domenii diverse, precum: industria prelucrătoare,  HoReCA, IT, construcții, servicii, comerț, transporturi, industria alimentară, confecții îmbrăcăminte și multe altele.

Participarea este gratuită, atât pentru angajatori, cât și pentru absolvenți, iar tinerii vor avea ocazia să își depună CV-urile, să participe la interviuri și să afle informații despre programele de formare profesională disponibile prin A.J.O.F.M. Satu Mare.

Scopul acestui eveniment este de a sprijini integrarea pe piața muncii a tinerilor absolvenți, oferindu-le un mediu dinamic unde pot interacționa direct cu angajatorii și pot identifica cele mai potrivite oportunități de carieră.

 Astfel, angajatorii din judeţul Satu Mare interesati să participe la bursă, sunt asteptati să contacteze Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă  si sa transmita  ofertele de locuri de muncă pe adresa de e-mail ajofm.sm@anofm.gov.ro  în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare  acestora.

Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: 0261770237, fax. 0261770238.

1032 vizite
Distribuie pe