Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Din iunie, zbor charter Satu Mare – Antalya
Florin Răchitan  - Luni, 28 Februarie 2011

Veste bună pentru cei care doresc să-şi petreacă în această vară concediul în Antalya, destinaţia preferată a sătmărenilor în ultimii ani!

Negocierile iniţiate de vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, cu agenţiile de turism din Satu Mare au avut ca rezultat încheierea unui contract cu o companie aviatică ce va opera zboruri charter spre Turcia direct de pe aeroportul din Satu Mare.

 

„Mai avem de pus la punct câteva detalii cu operatorul de zbor, dar deja e sigur că primii sătmăreni vor putea pleca spre Antalya, de pe aeroportul din oraşul nostru, la mijlocul lunii iunie” – a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.

 

Agenţiile de turism din Satu Mare au început să promoveze deja această ofertă, iar cei interesaţi pot să-şi facă deja rezervări de bilete pe avioanele de Antalya la toate agenţiile sătmărene implicate în program.

 

„Primul zbor va fi, foarte probabil, în data de 13 iunie, după care vor urma zboruri din 7 în 7 zile, până în septembrie. Tarifele vor fi cam aceleaşi ca şi cele practicate pe aeroportul din Cluj, aşa că sătmărenii nu vor avea nici un interes să se deplaseze aproape 200 de km pentru a lua avionul spre Turcia. Preţul biletului de avion va fi inclus în cel al sejurului, care, în cazul unui hotel de 4 stele, în regim all-inclusive, costă cam 500 – 600 euro/persoană” – a declarat managerul Agenţiei Savi Travel, Ionuţ Galea.

4471 vizite
Distribuie pe