Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cursuri de apicultură la Camera Agricolă
Florin Răchitan  - Joi, 17 Mai 2012

Aproape 30 de sătmăreni au finalizat joi cursurile de specializare în apicultură, organizate de Camera Judeţeană Agricolă Satu Mare, iar la cursul final a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Csehi Arpad.
 

 

Acesta le-a urat succes absolvenţilor şi i-a sfătuit să încerce să-şi vândă produsele societăţilor din industria farmaceutică, unde există cerere din ce în ce mai mare pentru aceste produse, iar piaţa este încă neexploatată suficient în România.

 

De asemenea, Csehi Arpad le-a sugerat să se unească într-o asociaţie de profil, pentru a-şi impune mai bine condiţiile în negocierile pe care le poartă cu clienţii şi pentru a face faţă concurenţei produselor apicole din China, care au invadat deja şi piaţa occidentală.

 

Directorul Scholtz Bela a declarat că cei 28 de cursanţi care au absolvit joi fac parte din grupurile care se specializează în diverse domenii pentru care Camera Agricolă organizează periodic asemenea cursuri, diplomele obţinute fiind obligatorii pentru cei care doresc să acceseze fonduri europene în vederea dezvoltării propriilor afaceri.

4589 vizite
Distribuie pe
David. Dorel
CAND INCEPE CURSULDE APICULTURA,CIT DUREAZA,CIT COASTA
2019-03-04 08:39:18
Dani
Asfaceam si eu un curs de apicultura numa nustiu cand vafi iaras curs
2018-03-26 11:45:41