Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Hală nouă de producţie inaugurată la Contitech Carei
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Marti, 31 Iulie 2012

Contitech Fluid Automotive România SRL, din Carei a deschis o nouă hală de producţie pentru furtunuri de încălzire/răcire având o suprafaţă de 7.182 de metri pătraţi. Investiţia de la Carei valorează peste 15 milioane de euro, din care 4,4 milioane subvenţie acordată de Guvernul României, şi crează peste 300 de locuri noi de muncă.
 

 

La eveniment au fost prezenţi Andreas Witkowski şi Rafael Mansurov - directorii generali ai ContiTech Carei, Ovidiu Silaghi - ministrul Transporturilor şi al Infrastructurii, deputatul minorităţii germane în Parlamentul României, Ovidiu Ganţ, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, subprefectul Cristian Sasu, viceprimarul oraşului Carei, Keiser Ludovic, reprezentanţii echipei manageriale ContiTech, dar şi colaboratori şi parteneri de afaceri ai companiei.

 

În discursul său, Adrian Ştef a declarat că asemenea investiţii trebuie sprijinite pentru crearea de noi locuri de muncă pentru tinerii noştri, dar şi pentru românii plecaţi în străinătate.
 

 

“Este o deosebită plăcere să fiu alături de dumneavoastră la deschiderea celei de a treia hale, cu atât mai mult cu cât am fost alături şi în momentul când a fost pusă piatra de temelie.

 

Vreau să vă felicit pentru realizare. O asemenea investiţie asigură un mediu propice pentru tânăra generaţie care se poate realiza aici în Carei, la firma dumneavoastră. Are de câstigat judeţul Satu Mare, dar mai ales Careiul, iar asemenea investiţii trebuie sprijinite, deoarece crează noi locuri de muncă şi pot aduce înapoi chiar oamenii plecaţi în străinătate la muncă.

 

Careiul este un partener solid, serios pentru Consiliul Judeţean şi vă asigur, în calitatea mea de preşedinte al Consiliului Judeţean, de tot sprijinul meu în proiectele viitoare. Mulţumesc că aţi ales să investiţi în judeţul Satu Mare” - a declarat Adrian Ştef.

4817 vizite
Distribuie pe