Locale Altele
Duminica, 27 Octombrie 2024
Dum, 27 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-a deschis Piaţa Rex în Micro 17
Florin Răchitan  - Sambata, 9 Februarie 2013

Fostul supermarket Interex a devenit Piaţa Agroalimentară Rex şi şi-a deschis oficial porţile sâmbătă la amiază, în prezenţa oficialităţilor locale şi a unui mare număr de vânzători şi cumpărători, care au umplut o bună parte a uriaşei hale încă din prima zi.
 


Inaugurarea oficială a început cu o scurtă slujbă religioasă oficiată de un sobor de preoţi reprezentând diferite culte istorice din Satu Mare, iar programul a cuprins şi manifestări artistice, întrerupte de discursurile oficialităţilor prezente.




 

Atât primarul Dorel Coica, cât şi viceprimarul Radu Roca s-au arătat încântaţi de iniţiativa proprietarilor fostului supermarket de a transforma acest spaţiu într-o piaţă rezervată exclusiv producătorilor autohtoni, aceştia având anterior mai multe întâlniri cu primarii localităţilor din judeţul Satu Mare, care i-au informat pe producători despre facilităţile oferite de această piaţă amenajată la cele mai înalte standarde europene.

 

Ideea de bază a funcţionării pieţei este interzicerea accesului intermediarilor, cumpărătorii având ocazia să achiziţioneze produse direct de la ţărani, la preţuri convenabile pentru toţi, iar cumpărăturile se pot face în condiţii cu adevărat civilizate.
 








4405 vizite
Distribuie pe