Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sportivii Cu Cele Mai Multe Titluri Olimpice Din Lume
SM Online  - Marti, 16 August 2022

Jocurile Olimpice sunt urmărite de milioane de oameni într-un spectacol sportiv de cea mai înaltă calitate. Istoria jocurilor este plină de sportivi incredibili şi cu siguranţă vor apărea multe alte legende in viitor care vor domina jocurile Olimpice.


Dar, cine au fost cei mai de succes sportivi olimpici din istorie? Poate Usain Bolt? Nu. Cele mai multe titluri au fost castigate de următorii atleţi. Dacă doriti să profitaţi de cunoştinţele voastre sportive, aveţi aici un cod promotional Fortuna pe care îl puteţi folosi cu încredere la cel mai mare site de profil din România.

Michael Phelps

Michael Phelps a fost pur şi simplu legendar, un înotător profesionist care momentan este sportivul cel mai decorat din istoria jocurilor olimpice. S-a născut în Towson, Maryland, Statele Unite ale Americii şi a reuşit să câştige 22 de medalii între anii 2004 şi 2012. Performanţa acestuia a fost pur şi simplu de neegalat. Când concura, era foarte greu să pariezi impotriva lui.

Larissa Latynine

Larissa Latynine a fost o gimnastă născută in 1934, pe 27 decembrie in RSS Ucraineană. Acum, este reconuscută pe locul doi în lista celor mai decoraţi sportivi olimpici. Ea a participat pentru Uniunea Sovietică la Jocurile Olimpice în toţi anii în care a fost sportiv profesionist. De-a lungul carierei, a câştigat 18 medalii între anii 1956 şi 1964. Dintre acestea, 9 au fost de aur.

Paavo Nurmi

Paavo Nurmi este încă un sportiv relativ necunoscut în zilele noastre. Asta se explică prin faptul ca s-a născut în anul 1897 şi a concurat la Jocurile Olimpice pentru Finlanda pentru toată cariera sa. După ce s-a retras, a avut un palmares impresionant cu 12 medalii obţinute între anii 1920 şi 1928, ceea ce face reuşita sa şi mai impresionantă. Dintre acestea, 9 au fost de aur şi 3 de argint.

Mark Spitz

Mark Spitz este încă un înotător profesionist pe lista celor rmai decoraţi sportivi olimpici. S-a născut în anul 1950 în California şi a reuşit numeroase performanţe cu adevărat incredibile pentru perioada în care a concurat. Ca sportiv participant la Jocurile Olimpice pentru echipa Statelor Unite ale Americii, a reuşit să câştige 11 medalii între anii 1968 şi 1972. 9 dintre ele au fost de aur.

Carl Lewis

Ultimul sportiv olimpic de pe lista noastră, Carl Lewis, s-a născut în anul 1961 şi a reuşit să castige 10 medalii pentru echipa Statelor Unite ale Americii între anii 1984 şi 1996. 9 au fost de aur şi cu toate că este doar pe locul 5 cel mai decorat sportiv olimpic din istorie, performanţa sa va fi depăşită cu greu.

2616 vizite
Distribuie pe