Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ce trebuie să știi despre simbolurile WILD la jocurile de păcănele
SM Online  - Joi, 20 Aprilie 2023

Simbolul Wild este unul dintre cele mai importante simboluri speciale în  jocurile de păcănele. Funcția sa de bază este să se transforme în orice altă pictogramă dacă poate forma o combinație câștigătoare.


Majoritatea sloturilor de pe platforma Mr Bit Casino beneficiază de minim un Wild.

Să luăm exemplul unei grile cu 3 role, 3 rânduri și 5 linii de plată (3 pe orizontală și 2 pe verticală). Să spunem că pe rola 1 se opresc o portocală pe rândul 1 și o lămâie pe rândul 3, iar pe rola 3 se opresc o lămâie pe rândul 1 și o portocală pe rândul 3. În cazul în care pe rândul 2 al rolei 2 se oprește un simbol Wild, atunci el se va transforma atât în lămâie cât și în portocală, pentru a forma două combinații câștigătoare pe cele două diagonale.

Inițial, Wild-urile ocupau o singură poziție pe grilă și dispăreau de pe ecran la următoarea rotire. Acum, jocurile de tip slot au evoluat atât de mult încât se poate scrie un studiu întreg pe tema acestei pictograme speciale. În acest articol îți prezentăm doar informațiile esențiale, ca să știi să alegi cele mai bune jocuri în funcție de Wild-ul oferit.

Wild-urile expandabile și stivuite

Cel mai frecvent întâlnite sunt Wild-urile expandabile. Dacă intră în minim o combinație câștigătoare, simbolul se extinde pe toată rola (toată coloana se umple cu elemente „sălbatice”), de la primul la ultimul rând, sau pe pozițiile adiacente, pe verticală și pe orizontală.

Mai există o situație în care acest simbol ocupă mai multe poziții, fără să fie expandabil. Vorbim despre Wild-urile stivuite, care umplu de la câteva poziții adiacente pe verticală până la o rolă întreagă. Diferența față de cele expandabile este că pictograma specială este încă de la bun început pe toată rola. Ea nu apare pe o poziție, apoi se multiplică.


Walking, Floating, Random Wilds

Următoarea categorie de simboluri speciale de care beneficiază multe sloturi este cea a Wild-urilor care se mișcă pe ecran într-o secvență de rotiri. Acestea pot fi Walking, deplasându-se de la stânga spre dreapta sau de la dreapta spre stânga, câte o rolă cu fiecare învârtire, până când ies din grilă. Unele păcănele online au ambele tipuri, iar dacă un Wild care translatează ecranul spre stânga se întâlnește cu unul care se mișcă spre dreapta, atunci se formează un „Super Wild” ce ocupă mai multe poziții, timp de mai multe runde. De asemenea, există și Floating Wilds, care se mișcă de sus în jos sau de jos în sus.

În unele cazuri, Walking/Floating Wilds își urmează traseul spre exteriorul grilei indiferent dacă rotirea aduce câștig sau nu. În altele, Wild-ul dispare de pe ecran când o învârtire este necâștigătoare.

Wild-urile din categoria Random pot apărea atât în jocul de bază, funcția fiind declanșată aleatoriu, cât și în secvențele speciale, când caracteristica se manifestă timp de mai multe rotiri. Pe lângă capacitatea de a substitui celelalte pictograme, simbolurile Wild pot avea și putere de multiplicatori, venind pe role cu diverse valori, de la x2 la x100.

Număr nelimitat de rotiri suplimentare

Tot în jocurile speciale, un simbol dintre cele obișnuite poate fi ales aleatoriu să devină Wild pentru următoarea rotire. De exemplu, dacă este selectată pictograma „J”, toate „J”-urile care se vor opri pe role se vor transforma în Wild.


Sunt și numeroase sloturi în care simbolul Wild generează un Respin. Dacă acea rotire este câștigătoare, atunci rotirea suplimentară se repetă. Nu există nicio limită de rotiri gratuite acordate, dar, de obicei, seria nu este foarte lungă. De asemenea, sunt foarte apreciate sloturile în care Wild-ul are și valoare de Scatter. Cu alte cuvinte, minim trei astfel de simboluri oprite pe ecran inițiază secvența de joc specială, care constă de obicei în rotiri suplimentare.

Rolul acestui simbol special în sporirea atractivității păcănelelor online este incontestabil. Un joc de tip fără Wild este ca o mâncare fără sare.

2385 vizite
Distribuie pe