Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Masajul Deep Tissue eliberează organismul de consecințele stilului de viață bazat pe excese
SM Online  - Marti, 27 Iunie 2023
Masajul Deep Tissue este o formă de relaxare și de eliminare a oboselii musculare prin presiunea intensă care apasă mușchii. Acest tip de masaj implică un nivel de presiune superior masajului simplu de relaxare, dar cu toate acestea nu provoacă nici un fel de durere.


De regulă, masajul este concentrat pe zonele cele mai dureroase, rigide și care necesită mai mult efort pentru detensionare. În cadrul ședințelor de masaj Deep Tissue, se au în vedere țesuturile musculare profunde și fascia musculară.

Masajul în profunzime este indicat chiar și în lipsa problemelor de sănătate 

Chiar și în absența oricărei probleme medicale, masajul mușchilor interiori este încurajat, deoarece ridică tonusul general, stimulează endorfinele în creier, diminuează chiar și cel mai ușor disconfort provocat de o zi solicitantă, pregătind corpul și psihicul pentru programul de odihnă. Prin mișcări repetate și prin alternarea nivelurilor de intensitate sunt relaxate zonele ,,tari’’ și totodată, combătute riscurile contracturilor musculare și a durerilor asociate. Contracturile musculare pot să apară pe bază de stres, pot fi o consecință a statului prelungit într-o poziție incorectă la birou sau pot fi cauzate de efortul fizic solicitant. De asemenea, contracturile musculare sunt favorizate de expunerea corpului la medii cu aer condiționat sau de colectarea toxinelor în corp. Acumularea acidului lactic și a toxinelor în corp poate fi eliberată cu ajutorul tehnicilor de masaj paravertebral adânc, numit Deep Tissue. 

Cui îi este recomandat masajul Deep Tissue? 

După cum s-a specificat deja, sedentarii, persoanele care petrec mult timp la birou, precum și sportivii sau persoanele cu stil de viață activ sunt categorii expuse riscurilor tipice contracturilor musculare. Așadar, acest tip de masaj este indicat oricui, fie pentru a preveni, fie pentru a diminua disconfortul contracturilor musculare.

Masajul cu intensitate a mușchilor interiori eliberează rigiditatea în zonele cu probleme și restabilește circulația sanguină și fluxul limfatic. Lipsa blocajelor asigură alimentarea organelor cu oxigen și nutrienții transportați pe cale sanguină. Astfel, ședințele de masaj săptămânale la saloane sau în fotoliile de masaj profesionale sunt soluțiile ideale care eliberează corpul și mentalul de consecințele unui stil de viață bazat pe stres, solicitare fizică sau sedentarism.

Descoperă mai multe despre tehnologia fotoliilor de masaj japoneze cu Inteligență Artificială pe Fujiiryoki.ro! Fotoliile de masaj japoneze controlează rolele de masaj cu precizie milimetrică, atingând mușchii interiori la o profunzime de până la 12.5 cm. Prin masajul în profunzime scad riscurile afecțiunilor musculare în zona spatelui, umerilor, gâtului, bazinului și picioarelor. De asemenea, masajul Deep Tissue păstrează elasticitatea și aspectul luminos al pielii și participă la diminuarea celulitei.

Acestea sunt rezultatele procesului de deblocare și accelerare a fluxului sanguin care alimentează țesuturile, celulele și organele interne ale corpului. Pentru obținerea unor rezultate vizibile este indicat ca sesiunile de masaj să fie efectuate săptămânal, timp de 30-60 de minute.

2516 vizite
Distribuie pe