Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Icoanele, nelipsite din casele românilor, prin comandă online pe Zibo.ro
SM Online  - Vineri, 18 August 2023

Icoanele pictate pe stică sau pe lemn erau nelipsite din căminele bunicilor noștri și mulți dintre noi ne amintim de colțișorul din casă în care o asemenea reprezentare în stilul artei populare a Maicii Domnului sau a altor sfinți ocupa un loc de cinste și în fața ei se închinau și se rugau toți cei din familie.

Pe Zibo.ro găsiți de acum, pe lângă numeroase cadouri personalizate pentru orice ocazie, obiecte de decor sau utile în viața de zi cu zi, și icoane imprimate pe sticlă sau pânză.

Icoana nu era un simplu obiect de decor, mai ales în casele și bisericile românilor din Transilvania, unde au pătruns tehnicile de pictură pe sticlă aduse de meșterii artizani din Boemia și alte ținuturi ale Europei Centrale în secolele Renașterii și Iluminismului.

De atunci, tehnicile și materialele s-au schimbat, au evoluat, dar chiar și generațiile actuale, care locuiesc în spații moderne, urbane, simt lipsa acelui ”colțișor” unde să poată să se refugieze uneori din tumultul cotidian și să-și creeze propriile legături spirituale cu Dumnezeu.

Nimic nu inspiră mai mult aceasă comunicare cu Divinitatea ca icoanele imprimate pe sticlă sau pe pânză, ce pot fi comandate simplu, folosind mijloacele online pe care le au la dispoziție generațiile actuale, de pe site-ul Zibo.ro.

Trebuie doar să alegeți modelul, iar echipa sătmăreană de la Zibo.ro se ocupă de realizarea și expedierea rapidă a acestora oriunde în țară.

Noutatea absolută și exclusivă la nivel național o reprezintă icoana imprimată pe sticlă prin sublimare, ceea ce îi asigură o cromatică deosebită și durabilitate, materialul fiind ușor de curățat și întreținut.

2126 vizite
Distribuie pe