Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tablouri canvas vizualizate printr-o aplicație de realitate augmentată, acum în cameradevis.ro
SM Online  - Marti, 3 Octombrie 2023

Tablouri canvas pe care le puteți vedea virtual chiar pe peretele casei sau biroului înainte de a da comanda pentru livrarea acestora!

E un fel de minune ce a devenit realitate, mai precis realitate augmentată, odată cu instalarea unei aplicații revoluționare pe site-ul cameradevis.ro, prin care oricine poate să-și facă o idee despre cum ar arăta un anumit tablou în orice spațiu fizic, folosind camera foto-video a propriului telefon mobil.

Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe site-ul cameradevis.ro, iar din multitudinea de tablouri canvas din ofertă să-l alegeți pe cel care ar fi pe placul dumneavoastră. Apoi apăsați, pur și simplu, pe funcția View in AR (Augmented Reality), iar tabloul selectat va apare suprapus peste imaginea filmată de camera de pe telefon, astfel că îi puteți găsi cu ușurință locul în încăpere mișcând telefonul în direcția dorită. Dacă accesați site-ul de pe un desktop, aceeași aplicație vă deschide un cod QR spre care trebuie doar să îndreptați camera telefonului, iar procedura e aceeași.

Această nouă aplicație vine în ajutorul celor vor să-și facă o idee mai clară despre cum vor să-și decoreze spațiile de locuit, de muncă sau de petrecere a timpului liber înainte chiar de a face vreo achiziție. Apoi nu vă rămâne altceva de făcut decât să comandați online și să așteptați livrarea rapidă prin curier.

2467 vizite
Distribuie pe