Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ce trebuie să știi despre blackjack înainte să începi să joci?
SM Online  - Miercuri, 20 Decembrie 2023

Blackjack-ul este unul dintre cele mai populare jocuri de masă din cazinourile stradale, dar și din cele online. Acesta atrage cea mai mare atenție într-un cazinou datorită avantajului scăzut al casei. Un alt lucru grozav despre blackjack este că este un joc bazat pe abilități, ceea ce înseamnă că îți poți crește șansele de câștig odată cu acumularea de experiență.

De asemenea, regulile blackjack-ului sunt destul de simple. Obiectivul jocului este de a ajunge la un total de 21 și de a bate mâna dealer-ului. Cu toate acestea, există unele elemente extrem de importante pe care trebuie să le știe orice jucător și care sunt esențiale pentru o serie de victorii. Descoperă în acest articol tot ce trebuie să știi despre blackjack înainte să începi să joci.

Împărțirea perechilor

Multe strategii diferite te pot ajuta să îți crești șansele de câștig, dar niciuna dintre ele nu s-a dovedit eficientă pe o perioadă lungă de timp. Însă, dacă înveți ce trebuie să faci în anumite momente cheie, ești mai aproape de un câștig. O strategie bună este și activarea unui bonus de bun venit avantajos care îți va permite să încerci variantele de blackjack disponibile pe platforma cazinoului.

Apoi, o altă decizie importante este cea pe care trebuie să o iei când vine vorba de împărțirea perechilor. Dacă primele două cărți pe care le primim au aceeași valoare, atunci se pot separa formând două mâini diferite care vor fi jucate separat. De fapt, dealerul va separa cele două cărți și va împărți o altă carte lângă fiecare dintre ele. Jucătorul va juca astfel două mâini, în loc de doar una, în aceeași tură, cu unele restricții impuse de cazinou. Există diverse motive pentru a împărți o pereche: în unele mâini vei încerca să-ți maximizezi profitul, pentru că ai cărți bune (de exemplu, o pereche de 9 față de 8 al dealerului).

Cea mai importantă regulă în strategia de bază de blackjack este: dacă ai o pereche de ași sau opt în mână, ar trebui să te împarți întotdeauna. Când împărți ași, ai două șanse să atingi 21 și trebuie doar să obții un 10 pentru fiecare mână împărțită.

Alteori vei primi cărți proaste și vei încerca să vă minimizați pierderile încercând să câștigați una dintre cele două mâini. Ar trebui să împarți întotdeauna așii chiar dacă dealer-ul are o carte bună pentru că întotdeauna îți vei maximiza profiturile.

Învață când să dublezi

Odată ce ai stăpânit strategia de bază de blackjack, următorul lucru de care trebuie să te ocupi este legat de diferitele mișcări. La blackjack trebuie să iei decizii care îți afectează în cele din urmă șansele de câștig. O astfel de mișcare este dublajul. Cu această decizie, jucătorul își asumă un risc mai mare, dar în mod ideal câștigurile sunt duble. Dublarea este posibilă doar la un anumit moment în timp și nu este întotdeauna cea mai bună opțiune.

Înțelegerea când să dublezi în Blackjack este, prin urmare, foarte importantă și poate schimba soarta unui joc. Dacă selectezi Dublu, vei plasa din nou pariul de bază, dublându-ți pariul. Mai primești apoi exact o carte și nu mai poți face nicio mișcare în rundă. De cele mai multe ori, dublarea este posibilă și utilă doar dacă ai 9, 10 sau 11 puncte în mână.

Numărul de pachete în joc

Când joci doar cu un pachet de cărți, se numește blackjack cu un singur pachet. Cu toate acestea, fiecare cazinou are propriile reguli de blackjack. În majoritatea cazinourilor nu joci doar cu un pachet de cărți, ci cu mai multe. Cu două pachete de cărți ar fi de două ori 52 de cărți, adică 104. 

Trebuie să știi că, cu cât numărul de pachete este mai mic, cu atât avantajul casei cazinoului este mai mic și șansele de câștig sunt mai mari. Când joci blackjack în cazinoul online, aproape întotdeauna se folosesc 8 pachete de cărți. Cazinourile online folosesc atât de multe cărți în blackjack pentru a face numărarea cărților mai dificilă. Așadar, asigură-te că alegi varianta potrivită de blackjack pentru a avea cât mai multe șanse de câștig.

Ce trebuie să știi despre cote?

Cotele și probabilitățile finale în BlackJack sunt direct legate de regulile de joc alese și de abilitățile tale strategice individuale. Cotele de câștig descriu practic șansele tale de a obține un profit, ținând cont de alternative și evenimente. Când stai la masa de blackjack, șansele tale de câștig depind de cărțile din mână și de deciziile pe care le iei.

În jocurile de cazinou, marginea casei este întotdeauna prezentă, iar motivul pentru aceasta este că și cazinoul trebuie să facă niște bani pentru a-și menține operațiunile. Dar, deși este imposibil să eliminați acest avantaj, este posibil să îl reduci. În mod normal, casa are un avantaj de 8 procente, dar prin strategii precum strategia de bază de blackjack este posibil să se reducă avantajul la 0,2-0,5 procente.

Concluzie

În concluzie, putem spune că deși avem reguli destul de simple de jucat, Blackjack-ul continuă să fie un joc captivant și variat, iar cu ceva mai multă experiență, devine o adevărată plăcere, indiferent de varianta pe care o alegi. Dacă urmezi aceste câteva sfaturi de bază, poți învăța blackjack relativ rapid și poți evita greșelile.         

Acest joc este unul dintre puținele jocuri de cazinou în care nu trebuie să lupți împotriva unui avantaj al casei care este la fel de mare și, prin urmare, ai șanse reale de a câștiga pe termen lung sau cu strategia corectă. Dintre toate jocurile pe care le poți juca într-un cazinou terestre sau online, jocurile de blackjack au cele mai simple reguli. Însă, nu trebuie să uităm să punem distracția pe primul loc și să încercăm să adoptăm un stil de joc cât se poate de responsabil!            
1438 vizite
Distribuie pe