Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Reușește Juventus marea revenire? Ce șanse au torinezii la titlu
SM Online  - Sambata, 6 Ianuarie 2024

Unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din Europa, Juventus a dezamăgit fanii în ultimele sezoane, aflându-se într-un pronunțat declin odată cu plecarea lui Allegri din 2019.


Cel care a fost managerul echipei între 2014 și 2019, cucerind Serie A de 5 ori în acest interval, adică la fiecare sezon în care a pregătit-o pe Juve. După plecarea lui Allegri, Juventus a mai câștigat titlul doar în 2020, iar apoi au urmat trei ani de secetă.

Totuși, Allegri a fost convins să revină la club în 2021, iar acum pare să fi găsit din nou rețeta succesului, deși a avut de-a face cu probleme importante de ordin administrativ, printre care și o depunctare masivă, în sezonul trecut, și o suspendare din competițiile europene. În acest sezon, Juve se află în lupta pentru titlu și ține aproape de marea rivală, Internazionale Milano.

Poate Juventus să ia titlul după 3 ani?

Internazionale Milano, campioana din 2021, este principala favorită la câștigarea titlului și a încheiat anul 2023 pe locul 1, cu 45 de puncte. Cu Lautaro Martinez într-o formă fantastică și Marcus Thuram identificat ca înlocuitor perfect al lui Romelu Lukaku, echipa lui Simeone Inzaghi arată excelent și se ridică la nivelul așteptărilor fanilor, care în 2023 s-au bucurat și de o finală de UEFA Champions League.

Pe lângă Martinez și Thuram, Inter se bazează și pe mijlocași de clasă, precum Mkhitaryan sau Calhanoglu, precum și pe solizii fundași Acerbi, Bastoni și Bisseck. Astfel, bookmakerii îi consideră pe milanezi favoriții principali la titlu. Cota pentru ca Inter să iasă campioană este 1,25, înainte de reluarea sezonului după pauza de iarnă. 

Marea rivală istorică a lui Inter, Juventus, este și principala contracandidată în lupta pentru titlul de campioană. Echipă nu la fel de spectaculoasă precum Inter, Juventus este o adevărată regină a pragmatismului, lucru de altfel obișnuit pentru Allegri. Juventus își bazează șansele pe puterea defensivei. Acolo se regăsesc portarul Szczesny și fundașii Bremer, Gatti, Danilo și Rugani. 

Și mijlocul este unul solid, pentru că acolo joacă Locatelli și Rabiot, doi dintre cei mai buni mijlocași centrali din Europa. Americanul McKennie pare și el reinventat după sezonul în care a fost împrumutat la Leeds United, echipă retrogradată din Premier League. Și Federico Chiesa începe să își revină la forma pe care o avea înainte de accidentarea gravă suferită în sezonul trecut, astfel că revoluția lui Allegri pare cu adevărat completă.

Meciurile lui Juventus pot fi găsite pe lista cu pariurile online live pe fotbal, de către fanii care vor să profite de forma bună a torinezilor. Lupta pentru titlu este una care se pare că va fi una lungă și ar putea să se decidă chiar în ultimele etape ale sezonului. Dacă vrei să profiți de forma excelentă arătată de echipa lui Massimiliano Allegri, ai posibilitatea să pariezi pe faptul că ea va ieși campioană, eveniment cotat cu 4,00!

În concluzie, Juventus nu îi va face ușoară misiunea lui Inter de a cuceri al doilea titlu în ultimele patru sezoane, iar Massimiliano Allegri pare că are tot ce îi trebuie pentru a-i readuce pe torinezi pe culmile gloriei. Analizează cu responsabilitate bugetul disponibil și situația meciurilor din Serie A și pariază și tu pe cine consideri că va câștiga titlul!

Sursa foto: Pixabay.com

 
1515 vizite
Distribuie pe