Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liverpool poate câștiga Europa League în acest sezon și nimeni nu o poate opri. Ce argumente au cormoranii
SM Online  - Sambata, 6 Ianuarie 2024

Liverpool este printre cele mai puternice formații din lume la ora actuală și cormoranii se luptă intens pentru a cuceri un nou titlu în Premier League, cea mai puternică ligă din lume.


Tocmai de aceea, este lesne de înțeles că o asemenea formație pornește din start ca una dintre favoritele pentru a câștiga trofeul Europa League în acest sezon.

Dacă ești interesat de pariuri online pe UEL, cu siguranță că Liverpool ar trebui să fie primul nume la care te gândești. Ce argumente are însă formația lui Jurgen Klopp pentru a câștiga această competiție?

De ce Liverpool va câștiga Europa League în 2024

În primul rând, cel mai puternic argument pentru Liverpool este reprezentat de numele celui prezent pe bancă. Jurgen Klopp este, probabil, al doilea cel mai valoros antrenor din lume, după Pep Guardiola. Și asta spune tot. Neamțul se află pe banca celor de la Liverpool din 2016 și de atunci a cucerit atât UEFA Champions League, cât și Premier League alături de formația de pe Merseyside. De asemenea, Klopp a reușit performanțe extraordinare și cu Borussia Dortmund, echipa pe care a antrenat-o înainte să ajungă în Anglia. Acolo el a câștigat de două ori campionatul (chiar în fața marei Bayern Munchen) și a reușit să ajungă în finala UEFA Champions League, unde a pierdut în prelungiri cu Bayern. Liverpool are așadar un antrenor valoros și experimentat, care știe ce înseamnă să faci performanță, chiar și pe termen lung.

Dincolo de antrenor, lotul lui Liverpool este unul extraordinar. Chiar dacă echipa se află într-un fel de fază de reconstrucție, mai ales în zona de mijloc, inspirația clubului când vine vorba de transferurile de jucători a făcut ca acest proiect să fie deja într-o fază mai avansată decât să credea. Venirea pe Anfield a unor jucători precum Szobozslai, Mac Allister sau Endo a făcut ca Liverpool să aibă în acest sezon un mijloc extrem de solid, ceea ce a creat o bază excelentă pentru performanțe.

Mai mult decât atât, atmosfera de pe Anfield Road este una extraordinară, capabilă oricând să intimideze orice fel de adversari va avea Liverpool. Astfel, suporterii pot să creeze o atmosferă incendiară, care să facă sarcina echipelor adverse una mult mai dificilă.

Liverpool are experiența și pedigree-ul necesar pentru a câștiga competiții europene, iar prezența unor fotbaliști experimentați din acest punct de vedere este grăitoare. Vorbim de nume uriașe, care sunt considerate deja legende pe Anfield, cum ar fi portarul Alisson, fundașul Virgil van Dijk sau atacantul Mohamed Salah. Acești jucători au câștigat deja trofee importante cu Liverpool și știu de ce este nevoie pentru a avea din nou succes.

Așadar, Liverpool are toate argumentele pentru a cuceri marele trofeu Europa League, însă nu trebuie uitat că fotbalul rămâne un sport imprevizibil așa că orice se poate întâmpla, mai ales când vine vorba de competiții de tip cupă. Însă, Liverpool rămâne cea mai puternică echipă.

sursa foto: unsplash.com

 
1700 vizite
Distribuie pe