Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei jocuri de cazinouri online românești fără risc de pierdere
SM Online  - Joi, 23 Mai 2024

Cazinourile online licențiate din România oferă sloturi cu generator independent de numere aleatoare. Jucătorii nu pot influența rezultatele runelor. Cu toate acestea, există trei sloturi în care combinațiile câștigătoare ies mai des decât combinațiile de simboluri pierzătoare.

Astăzi, cazinouri noi oferă jucătorilor posibilitatea de a câștiga chiar și cu depozite minime. Clientul unui club de jocuri de noroc poate pierde de 10 ori la rând, dar să prindă o rundă câștigătoare și să intre în plus financiar. Această tactică poate fi realizată în trei sloturi.

Ritualurile lui Cleopatra de la Inbet

Acest slot este dedicat temei egiptene. A fost lansat de dezvoltator în 2023. Indicatorul randamentului teoretic al mașinii atinge valoarea de 95%, iar volatilitatea sa se află în poziția de mijloc.

Pe o derulare, jucătorul poate paria de la 10 la 1.000 de credite. Suma câștigurilor maxime în cadrul unei rotiri este limitată la 1.000.000 de monede. Valoarea unei monede poate varia de la 0,01 la 5, la discreția jucătorului.

Zona de joc include 3 rânduri, pe care se află 5 role. Este posibil să se facă combinații plătite în funcție de 10 linii de plată fixe. Combinațiile sunt create din 3, 4 sau 5 pictograme identice, în funcție de direcție.

Jocul acceptă următoarele tipuri de opțiuni suplimentare:

  • Simbol scatter;

  • Pictograme în cascadă;

  • Joc de dublare.

Double BAR roșu și albastru, Double BAR roșu și albastru, Pyramid și Triple BAR verde sunt pictograme ieftine care aduc combinații de la 1.000 la 20.000 de monede de joc. Clepsidra, Cleopatra și Faraonul sunt pictograme cu plată medie, care în combinații de premii aduc o recompensă de la 2.000 la 50.000 de monede.

Mumia este cea mai scumpă pictogramă care, în secvențe plătite, aduce 5 000, 50 000 sau 500 000 de monede. Simbolul scatter din joc a fost realizat sub forma unei imagini a Clepsidrei. 

Combinația cu Scatter este plătită atunci când acestea cad pe orice celule, indiferent de direcția de plată. După fiecare învârtire, în care jucătorul a reușit să facă o combinație premiată, poate încerca să își mărească câștigurile în jocul de risc. Câștigul va duce la dublarea sumei premiului, iar pierderea va duce la pierderea acestuia.

Wild Jane de Leander Games

Acest slot face parte din categoria Piraților. A fost dezvoltat de către furnizor în 2017. Volatilitatea aparatului se află la un nivel ridicat, iar rata teoretică de returnare în joc este de 96,59%.

Pe o rotație, jucătorul poate paria de la 0,20 până la 120 de monede de joc. Valoarea plății maxime în joc, pe care o puteți obține pentru o rotire, este egală cu 240.000 de credite. 

În zona de joc a aparatului se află 5 role pe 3 rânduri. Direcțiile plătibile pentru crearea de combinații câștigătoare în mașină 20 de piese. Cele mai scumpe pictograme pot forma combinații de 2 sau mai multe piese, iar cele obișnuite - de la 3 la 5 piese.

În joc există astfel de caracteristici bonus:

  • Pictograme expansive;

  • Joc bonus;

  • Freespins;

  • Simbol wild;

  • Simbolul Scatter.

10, J, Q, Q, K, A sunt cele mai ieftine pictograme ale slotului care, în combinații de plată, oferă recompense în bani cuprinse între 3 și 120 de monede. Compass and Spyglass este o imagine cu plată medie care aduce de la 20 la 250 de credite.

Pictogramele premium din joc cât mai multe de 6 piese: Fete pe fundal galben, verde și roșu, precum și Harta pirat, Arma și Steagul. În secvențele de premii, aceste imagini pot aduce de la 3 la 2.500 de monede de joc.

Simbolul Scatter a fost prezentat sub forma unui Cufăr cu monede de aur și inscripția "Free Spins". Atunci când cade în număr de trei piese, acesta declanșează o serie de rotiri gratuite în număr de 10 rotiri. Această pictogramă poate cădea doar pe rolele 1, 3 și 5. Jocul dispune, de asemenea, de opțiunea Simboluri Wild Expanding Wild, care poate ocupa întreaga rolă.

Ruby Win: Hold The Spin de Gamzix

Acest slot a fost lansat în anul 2023. Acesta aparține categoriei "Fructe". Pe rola din joc puteți paria de la 0,10 la 25 de monede de joc, iar câștigul maxim pe rotire este limitat la suma de 90 de mii de credite.

Volatilitatea mașinii este medie, iar indicatorul întoarcerii sale la banii pariorilor din pariuri în teorie este de 96%. Câmpul de joc include 3 rânduri și 3 role. Direcții plătibile pentru determinarea combinațiilor în joc 5 piese. Combinațiile sunt create dintr-un trio de pictograme identice.

Funcționalitatea slotului oferă Jackpot, Joc de dublare, Re-spins, Runda bonus, Simbol Wild, Icoane stivuite. Cherry, Lemon, Lemon, Orange, Plum sunt pictograme ieftine care aduc până la 100 de monede în combinații. Pictogramele de categorie medie aduc până la 750 de monede în combinații de Struguri, Pepene verde, Clopoței și Stele. Simbolul premium din acest slot este 777, acesta fiind și un Wild. Pentru o secvență cu el, jucătorul va primi 1.250 de monede.

 
420 vizite
Distribuie pe