Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Stiluri vestimentare romantice pentru vacanțe la mare
SM Online  - Joi, 23 Mai 2024

Indiferent de destinația ta de vacanță la mare, consultă ideile noastre pentru a te îmbrăca în stil romantic. Vezi ce merită să pui în valiza ta înainte de plecare, pentru a crea ținute feminine și drăguțe ușor și rapid!

Rochia vaporoasă – ideală pentru vacanțele la mare

Vremea caldă creează condiții ideale pentru purtarea rochiilor, așa că atunci când îți completezi garderoba pentru vacanța la mare, nu uita să pui în bagaj cel puțin o astfel de ținută. Este perfectă pentru plimbări pe malul mării sau pentru o ieșire la restaurant.

Alegerea perfectă sunt rochiile scurte vaporoase cu volane, care vor fi cea mai bună opțiune pentru orice persoană care iubește romantismul. Poți opta și pentru o rochie boho la modă, cu flori, sau pentru o rochie albă cu broderii delicate.

Dacă nu îți plac rochiile scurte, alege rochii de lungime medie sau lungi. Cele realizate din materiale ușoare și respirabile, cum ar fi bumbacul, viscoza sau inul, vor fi confortabile chiar și în timpul caniculei.

Fuste feminine pentru vacanță – cele mai potrivite modele

O alternativă excelentă la rochie este fusta. Când mergi la mare, alege modele care să fie atât elegante, cât și confortabile.

În valiză poți pune o fustă cloș petrecută sau o fustă cu elastic, de exemplu, în culoarea bej, alb sau cu flori. O astfel de ținută te va face să resimți imediat spiritul de vacanță. Va arăta grozav atât în versiunea midi, cât și maxi. Poți opta și pentru o fustă scurtă cu volane.

Este suficient să adaugi un top cu bretele, un crop top la modă sau o bluză tip cămașă spaniolă, pentru a crea o ținută romantică, potrivită pentru plimbări lungi pe promenadă sau pentru explorarea locurilor interesante. Descoperă o selecție largă de fuste plisate pe site-ul: https://www.tatuum.com/ro/ea/imbracaminte/fuste/fuste-plisate.

Pantaloni scurți pentru femei – modele romantice pentru excursii

Pantalonii scurți sunt un must-have pentru vacanță. Dacă vrei să creezi o ținută romantică, alege-i pe cei cu talie înaltă și ușor evazați. Accentuează ținuta adăugând o curea din material.

Poți combina pantalonii scurți cu un top lejer cu bretele, o cămașă cu nasturi sau un tricou scurt care dezvăluie abdomenul. La o astfel de ținută poți adăuga și un kimono ușor, care va conferi întregii ținute un caracter de vacanță.

Accesorii pentru ținutele de plajă – încălțăminte, geantă, pălărie

Nu uita de accesorii, care vor face ținuta ta romantică și mai frumoasă.

Pentru vacanța la mare, merită să pui în bagaj câteva perechi de încălțăminte.. Esențiale sunt sandalele ușoare și confortabile sau papucii, care sunt potriviți pentru plajă și pentru plimbări. De asemenea, poți opta pentru espadrile cu talpă de paie sau sandale cu toc gros și block.

Adaugă la ținută o geantă practică. Pentru vacanță, o poșetă mică de umăr este perfectă. Ia și o geantă mai mare pentru plajă, de exemplu, un coș împletit drăguț.

Nu uita să iei și ochelari de soare și o pălărie de paie pentru a te proteja de soare. Vacanță plăcută!

353 vizite
Distribuie pe