Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Rehau Brillant Design 70 pentru ferestre termopan de Top
SM Online  - Miercuri, 31 Iulie 2024

Rehau Brillant-Design 70 este un sistem de profile pentru ferestre fabricat de Rehau, unul din cei mai cunoscuti si apreciati producatori din lume.

Rehau Brillant Design combina functionalitatea superioara cu actractivitatea estetica.

Cu o valoare a izolatiei termice de 1,3 W/m2K, caldura va ramane la interior in anotimpurile reci, ideal de montat la cladirile vechi sau la casele cu consum redus de energie.

Daca sunteti persoane care doriti o anumita culoare si design, atunci acest sistem de profile termopan Rehau este alegerea perfecta pentru voi si casa voastra.

Cu o adancime de constructiva de 70 mm si etansare cu 2 garnituri, acest model de termopane va tine la distanta frigul, viscolul, praful sau umezeala, conferind locuintei un climat placut.

Sistemul vine cu 5 camere care asigura o izolatie termica eficienta, cu acest model de la Rehau puteti reduce pierderile de energie termica la ferestre cu pana la 75%.

Rehau Brillant Design are un aspect modern si elegant si ofera diferite optiuni de culori si forme, puteti personaliza fereastra pentru a fi compatibila cu orice tip de locuinta.Puteti opta pentru culoarea standard de alb sau orice alta culoare din paleta RAL

Sistemul de profile permite o gama larga de configuratii: ferestre fixe, ferestre basculante sau alte tipuri de deschideri.

In tara noastra marea majoritate a patrunderilor prin efractie au loc prin ferestre sau usi cu geam iar acest sistem de profile poate fi dotat cu protectie antiefractie pana la clasa de rezistenta 3 (WK1, WK2, WK3)

Afara este zgomot puternic? Stai fara grija REHAU Brillant Design 70 asigura la interior o liniste confortabila.

Acest tip de profil poate fi adaptat in functie de nevoile si cerintele clientului pana la clasa de izolatie fonica 5 (unde coeficientul de izolatie fonica recomandat al ferestrei este de 45Db)

Ferestrele REHAU Brillant-Design sunt fabricate dupa cele mai inalte standard de calitate si din materiale foarte calitative care sunt foarte rezistente la diferitele conditii meteorologice, sunt usor de intretinut si isi pastreaza valoarea odata cu trecerea timpului.

Datorita calitatilor sale, aceste ferestre se murdaresc mai greu si sunt foarte usor de curat, nu trebuie decat sa folositi apa, detergent si o carpa moale.

REHAU Brillant Design permite dotarea cu geamuri duble si triple, cu o adancime totala a sticlei de pana la 40 mm

Eco Friendly: Profilele Brillant-Design 70 sunt complet reciclabile.

Sistemul de profil REHAU Brillant Design 70 este potrivit pentru o gama variata de aplicatii:

Ideal pentru constructiile noi de cladiri rezidentiale cat si pentru cele vechi care au nevoie de renovari, pentru ca ofera eficienta energetica si confort imbunatatit.

Acest sistem Rehau se poate monta la orice tip de cladire de birouri, spatii comerciale sau orice alte propietati comerciale pentru ca ofera o performanta si un aspect profesional.

Orice cladire publica de la spitale, scoli si gradinite pana la cladiri administrative si guvernamentale merita un sistem de profile Rehau Brillant Design, unde intretinerea minima si rezistenta sunt foarte importante.

Daca sunteti in cautarea unui echilibru intre performanta, aspect si rezistenta atunci sistemul sistemul de profile pentru ferestre REHAU Brillant-Design 70 este alegea pe care trebuie sa o faceti.

Reprezinta o investitie majora pentru a imbunatati eficienta energetica, confortul cat si securitatea cladirii.

Alegeti profile REHAU pentru ca timp de 40 de ani continua sa fie un nume in acest domeniu.

1494 vizite
Distribuie pe