Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
FEMEI rafinate – Ce ținute și bijuterii se completează de minune
SM Online  - Miercuri, 25 Septembrie 2024

Ți-ar plăcea să adopți un stil mai elegant pentru activitățile de zi cu zi? Crezi că este momentul să faci o schimbare de look? Atunci rândurile ce urmează ar putea să îți ofere inspirație pentru viitoarele tale ținute, unde bijuteriile completează fiecare outfit.

Sunt multe piese vestimentare și bijuterii cu care se pot potrivi, însă este bine să alegi ținând cont de preferințe și de… tendințe.

Ce elemente vestimentare și ce bijuteri poți purta pentru un look aparte
  • Deux-piece și bijuterii minimaliste

Costumele din două piese cu ușoare linii masculine sunt elegante și potrivite pentru diverse activități. Întâlnirile în oraș sau cele de la birou într-o asemenea ținută vor evidenția gusturile și rafinamentul unei femei. 

Pe de alta parte, bijuteriile minimaliste completează acest look elegant, iar dacă este cazul să reîmprospătezi colecția și ai primit un card cadou de la bb-shop.ro, nu mai sta pe gânduri și treci la shopping.

  • Rochii office și perle

Bijuteriile cu perle merg de minune cu rochiile office în diferite croieli. Acestea avantajează silueta subțire, iar colierul sau cerceii cu perle nu fac altceva decât să evidențieze eleganța. 

De altfel, rochiile office cu partea de jos cambrată sunt piese vestimentare la fel de îndrăgite și pot fi accesorizare cu brățări din perle de diferite mărimi. Dacă îți place acest look, poți încerca și tu câteva vestimentații de acest gen, să te convingi că sunt pentru tine.

  • Sacouri și lănțișoare stacking

Sacourile cu croială oversize sunt la modă, la fel și cele de tip americana. Un look ușor elegant și casual se poate realiza cu un asemenea sacou, un top uni și o pereche de jeans cu croi larg. Piesa de rezistență a ținutei va fi negreșit setul de lănțișoare de tip stacking, adică de mai multe mărimi și purtate în același timp. Tocurile sau sandalele plate pot completa acest outfit rafinat.

  • Pantaloni palazzo și brățări

Pantalonii palazzo sunt destul de eleganți, însă lasă loc de puțină creativitate când vine vorba de completarea ținutei. Aceștia se pot purta fie cu cămăși satinate, fie cu topuri fără mânecă și în culori neutre. 

Cât despre bijuterii, se poate purta un set de brățări de diverse mărimi și grosimi. Poți găsi modele de brățări din argint pe gustul tău dacă vrei un outfit elegant și casual pentru activitățile tale.

  • Bluze înflorate și cercei studs

Modelele florale au fost mereu în tendințe, poate de aceea nu există magazin care să nu le aibă în colecție, în fiecare sezon. Topurile cu astfel de modele se pot asorta cu jeanși cu croială dreaptă sau cu pantaloni largi și o pereche de sandale sau pantofi cu toc. Accesorizarea în acest caz ar trebui să fie minimalistă și rafinată, de aceea o pereche de cercei studs din argint sau aur se potrivește perfect. Poți adăuga și un pic de strălucire, alegând cercei cu cristale transparente.

Așadar, ținutele și bijuteriile de mai sus ar putea să îți schimbe look-ul și să îți ofere rafinamentul vestimentar pe care îl cauți. Important aici este să combini corect culorile și texturile, ca mai apoi bijuteriile să îți evidențieze frumusețea și stilul.

 
1467 vizite
Distribuie pe