Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Deszăpeziri în Satu Mare
Primăria, Consiliul Județean Satu Mare  - Duminica, 17 Martie 2013

Primarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel împreună cu viceprimarul Marcela Papici,  administratorul public Dan Băbuţ şi cu specialişti de la Serviciul Administrarea Domeniului Public şi Servicii Publice din cadrul Primăriei au făcut în cursul zilei de vineri verificări pe teren pentru a monitoriza desfăşurarea acţiunii de deszăpezire de pe raza municipiului Satu Mare.

 


S-au verificat arterele de nivel 1 care până la ora 12 erau curăţate astfel încât circulaţia autovehiculelor se desfăşoară în condiţii normale pe timp de iarnă.

 

Arterele de nivel 2 sunt în curs de curăţare iar cele de nivel 3 urmează să se cureţe pe parcursul zilei în acest moment acţiunea este în plină desfăşurare în Cartier Micro 16.

 

S-a acţionat începând cu ora 5.20 dimineaţa.Se folosesc în medie un număr de 14 utilaje: tractoare cu sărăriţă pentru împrăştierea sării şi a clorurii de magneziu, pluguri, abrockiper cu lamă şi împrăştietor.

 


S-a acţionat şi manual cu 25 de muncitori pentru curăţarea trotuarelor din preajma instituţiilor .

 


S-au deszăpezit și drumurile din județ

 

În baza acordului cadru privind întreţinerea drumurilor judeţene pe perioada de iarnă, în vigoare, încheiat cu firmele SC Săgeata GP SRL şi SC Tehnic Asist SRL de la ora 4, utilajele de deszăpezire acţionează continuu.

 

Deszăpezirea se face pe 4 loturi cu 20 de maşini supravegheate prin GPS, activităţile defăşurate fiind de curăţare cu lama a părţii carosabile şi pentru împrăştierea de material antiderapant.

 

Două echipe de angajaţi ai Consiliului Judeţean Satu Mare efectuează verificări în teren.

 

Pe drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă neexistând drumuri închise circulaţie

 

În cazul în care sunteţi în trafic şi sunteţi martor a unor situaţii nefericite create de starea vremii sunteți rugați să sesizați Consiliul Județean.

2180 vizite
Distribuie pe