Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
TIR în flăcări la ieșirea din localitatea Păulean
ISU „Someș” Satu Mare  - Vineri, 15 Noiembrie 2013

Detaşamentul de Pompieri Satu Mare  a intervenit, joi, la ora 21.06, cu trei autospeciale cu apa si spuma, sub comanda Cpt. Aciu Florin, la ieșirea din localitatea Păulean pe DN 19,  pentru stingerea unui  incendiu izbucnit la  un autotren Man, încarcat cu piese pentru instalația de răcire autoturisme.

 

Ajunşi la locul incendiului la ora 21.26 pompierii militari au constatat că ardea vagonul autotrenului încarcat cu piese pentru instalația de răcire autoturisme cu posibilitate de propagare la întreg autoturismul.

 

S-a acţionat pentru localizarea și lichidarea incendiului, cu două țevi tip „D” de înaltă presiune, de la autospeciala de lucru cu apa si spuma Renault si cu două țevi tip „C” de la autospeciala de lucru cu apă și spumă Iveco.

Intervenţia s-a încheiat la ora 23:10 .      

 

Nu s-au înregistrat victime, valoarea bunurilor salvate – aproximativ 400.000 RON capul tractor și o parte din încărcătura .

 

Valoarea pierderilor materiale  aproximativ – 1.000.000 Ron. aprox. 80% din incarcatura vagonului, vagonul autotrenului și șase cauciucuri

 

Cauza probabilă a producerii incendiului a fost frecare la sistemul de rulare.

1374 vizite
Distribuie pe