Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Evenimente de Crăciun în Penitenciarul Satu Mare
Penitenciarul Satu Mare  - Vineri, 13 Decembrie 2013

Sărbătorile de iarnă reprezintă o perioadă de mare încărcătură afectivă pentru toţi. Crăciunul este sărbătoarea bucuriei şi a veseliei în care trăim emoţia naşterii Domnului Isus Hristos, alături de cei dragi.

În acest context, Penitenciarul Satu Mare organizează, în perioada sfintelor sărbători de iarnă o serie de evenimente, în care vor fi implicate majoritatea persoanelor private de libertate aflate în custodia unităţii. 

Organizarea acestor activităţi,  precum şi cele care se vor desfăşura pâna la finele sărbătorilor de iarnă, au ca scop aducerea în rândul deţinuţilor a sentimentului de bucurie şi a atmosferei calde pe care o creează colindele şi tradiţiile de sărbători.

Din activităţile organizate in această perioada menţionăm: redactarea unui număr special al revistei penitenciarului dedicat sărbătorilor de iarnă, oferirea unor cadouri copiilor din "Centrul Prichindelul", susţinerea unui program de colinde la Capela Penitenciarului, "Cupa Moş Crăciun la tenis de masă", desfăşurarea activităţilor religioase specifice acestei perioade, împodobirea bradului de Crăciun de către persoanele private de libertate şi concert susţinut de grupul de colindători de la Palatul Copiilor.  

Planul de activităţi organizate face parte din Proiectul de Crăciun, acţiunile fiind planificate de Serviciul Educaţie şi Asistenţă Psihosocială din cadrul Penitenciarului Satu Mare, în colaborare cu partenerii sociali.

1386 vizite
Distribuie pe