Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un bărbat fără permis a ieșit cu mașina în câmp
Poliția Satu Mare  - Vineri, 2 Mai 2014

Lucrătorii Poliției orașului Negrești Oaș au fost sesizați în data de 30 aprilie, la ora 21.46, prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre faptul că pe str. Ion Creangă din Negrești Oaș a avut loc un incident rutier.

Din verificările efectuate s-a stabilit că Ioan C. de 47 ani, domiciliat în comuna Certeze,  județul Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat, în dreptul unui imobil de pe str. Ion Creangă, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, ieșind în câmp.  

În  urma  evenimentului  a  rezultat  rănirea  ușoară  a lui F. Vasile de 48 ani, din Negrești Oaș, pasager în autoturism. Conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, în direcția Bixad - Negrești Oaș, însă a fost reținut la scurt timp de către polițiști. 

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere de nici o categorie. A fost condus la Spitalul Negrești Oaș unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. 

Susnumitul este cercetat penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, respectiv vătămare corporală din culpă.

1005 vizite
Distribuie pe