Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zilele Oraşului Satu Mare III
Florin Răchitan  - Luni, 2 Iunie 2014

Deci în poola mea, cine-o făcut cel mai tare show de Ziua Oraşului, ghetzi?! Scriem aşa, pentru că Primăria a dat voie la primul concert necenzurat al BUG Mafia la finalul Zilelor Oraşului Satu Mare, iar CNA încă nu a inventat legi cu care să ne pedepsească pentru chestiile astea interzise minorilor (care oricum ştiu mai multe ca majorii, mai ales cei din cartiere, care au alcătuit o bună parte din publicul prezent la concertul fulminant de duminică seara).

Până atunci, cea de-a treia zi a sărbătorii municipiului Satu Mare a cuprins multe momente interesante, care, de fapt, pe noi ne plictisesc teribil, dar le-amintim, ca să avem pretext să băgăm poze.

Deci, a fost concursul Strong Man, în care musculoşii din România, Ungaria, Slovacia şi Serbia au tras un camion, de data aceasta cu mai mare succes ca anul trecut (când nici n-au reuşit să-l urnească din loc), apoi a fost şi concert de jazz pentru intelectuali în Groapa lui Gyuszi, precum şi un recital penibil al lui Florin Mărgineanu, care crede că în piaţa centrală din Satu Mare se poate cânta la fel ca la Lăptăria lui Enache de pe acoperişul Teatrului Naţional din Bucureşti.







Apoi a venit miezu’. Caddy, Tataee şi Uzzi au dat mue la tot Sătmaru’, iar Sătmarului i-a plăcut. Ştim că vom fi înjuraţi pentru textele astea, dar băgăm şi o poză în care primarul arată ditamai tabla cu „Interzis sub 18 ani”, ca la televizor, deci ne-am scos ;))





































3031 vizite
Distribuie pe