Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concursul judeţean al serviciilor voluntare şi private de urgenţe
ISU Someş Satu Mare  - Joi, 5 Iunie 2014

Pe terenul de fotbal din oraşul Livada s-a desfăşurat joi faza judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

La intrecere au participat echipele din localităţile Sanislău, Andrid, Bârsău, Foieni, Supur, Halmeu, Apa, Turulung, Medieşu Aurit, Livada, Pomi, Micula, iar din partea serviciilor private pentru situaţii de urgenţă au participat echipele SC Unio SA Satu Mare şi RA Aeroportul Satu Mare.

Echipele participante s-au întrecut în următoarele probe: pista cu obstacole pe 100 m; ştafeta 4 x 100 m; dispozitiv de intervenţie, clasamentul fiind următorul:

SVSU: Locul I – Comuna Bârsău

           Locul II – Comuna Pomi

           Locul III – Comuna Turulung

SPSU:  Locul I – SC Unio SA Satu Mare

            Locul II – RA Aeroportul Satu Mare

Ocupantele locurilor I la cele două categorii vor reprezenta judeţul Satu Mare la faza interjudeţeană, care se va organiza la începutul lunii iulie a acestui an chiar în judeţul nostru.

Cu această ocazie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare felicită echipele participante şi aduce mulţumiri Primăriei oraşului Livada, care a avut o contribuţie deosebită la organizarea în bune condiţii a competiţiei.







1916 vizite
Distribuie pe