Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două persoane rănite în urma unor accidente rutiere
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 27 August 2014

Un rănit grav şi un rănit uşor au rezultat ieri în urma acccidentelor rutiere produse pe raza judeţului nostru.

Marţi dimineaţă poliţiştii rutieri negreşteni au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Gherţa Mică a avut loc un accident de circulaţie. Deplasându-se de îndată la faţa locului oamenii legii au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul. Un tânăr de 20 de ani, a condus autoutilitara marca Ford pe strada Principală din localitate şi nu a acordat prioritate de trecere autoturismului marca BMW condus regulamentar de către Ionuţ F, în vârstă de 21 de ani. Acesta din urmă a părăsit locul evenimentului imediat după producerea acestuia fără acordul poliţiştilor.

În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a unei tinere de 17 ani, pasageră pe locul din dreapta faţă în autoturismul marca BMW.

Oamenii legii au reuşit identificarea şi prinderea conducătorului auto care a părăsit locul accidentului , la scurt timp de la momentul sesizării, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor conducători le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii  efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Tot ieri , în jurul orei 23,00 poliţiştii Biroului Rutier au fost solicitaţi să intervină la faţa locului la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Păuleşti.

La faţa locului s-a stabilit faptul că Vasile Z. , de 56 de ani, din Satu Mare a condus autoturismul marca Fiat pe strada Nicolae Bălcescu din localitatea amintită , iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum , carosabil umed , a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând în coliziune cu un stâlp de iluminat public , răsturnându-se în şanţ. A rezultat accidentarea gravă a conducătorului auto. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

     

1214 vizite
Distribuie pe