Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A accidentat un biciclist și a fugit de la locul faptei
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 3 Septembrie 2014

Poliţiştii Biroului Rutier  au efectuat marți dimineață, cercetarea la faţa locului la un eveniment rutier produs pe strada Mihai Viteazul din municipiu.

Oamenii legii au efectuat verificări pentru identificarea conducătorului auto implicat în eveniment, care după producerea accidentului a părăsit locul producerii acestuia fără încuviinţarea poliţiştilor.

Astfel în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că un maramureşean  în vârstă de 32 de ani a condus autoturismul marca Dacia, iar pe fondul neacordării priorităţii de trecere la pătrunderea pe drumul public, a accidentat uşor un tânăr sătmărean în vârstă de 25 de ani, care circula cu bicicleta pe trotuar.

Conducătorul auto care a părăsit locul accidentului a fost identificat  şi a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

 

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

                                      

1025 vizite
Distribuie pe