Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Răniți ușor în urma unui accident rutier produs la Halmeu
Poliția Satu Mare  - Duminica, 12 Octombrie 2014

Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi, sâmbătă, despre producerea unui accident rutier pe DN 1C.

Din verificările efectuate s-a constatat că Ovidiu T. de 29 de ani a condus autoturismul marca VW pe raza localităţii Halmeu din judeţul Satu Mare şi a intrat în coliziune cu autoturismul marca Dacia  pe fondul neasigurării  corespunzătoare la efectuarea manevrei de depăşire a acestui autoturism care circula în faţa sa şi care era condus de Dorin L.   care de asemenea nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga.

În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a conducătorului autoturismului marca Dacia şi a unui pasager minor în vârstă de 7 ani,  din acelaşi autoturism.

Toate cele trei persoane implicate în accident au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru îngrijiri medicale, însă în urma investigaţiilor medicale efectuate nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală  a nici uneia dintre ele.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotesc, rezultatul fiind negativ, de asemenea le-au fost recoltate proble biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii vătămare corporală din culpă.

1148 vizite
Distribuie pe