Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pieton accidentat de un șofer băut
Poliția Satu Mare  - Luni, 27 Octombrie 2014

Poliţiştii Biroului Rutier au intervenit duminică, în jurul orei 19.00 la un accident rutier care a avut loc pe strada Bârgăului din municipiul Satu Mare.

La faţa locului oamenii legii au stabilit împrejurările în care s-a produs evenimentul. Un bărbat  în vârstă de 54 de ani, a condus autoturismul marca Mercedes şi a accidentat-o uşor pe Csincia H. care, în calitate de pieton, se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar aparatul a indicat o concentraţie de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Se efectuează cercetări sub aspectul vătămării corporale din culpă şi sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

880 vizite
Distribuie pe