Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
„Bucurii pentru părinți și copii” – primul târg dedicat copiilor
Veronica Hodas  - Vineri, 12 Decembrie 2014

Bucurii pentru părinți și copii, așa se intitulează primul târg dedicat copiilor. Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică la Grand Mall etajul II.

Primul târg expozițional din Satu Mare este dedicat în întregime copiilor, părinților și viitorilor părinți. Aici, părinții și copilașii vor putea găsi firme care pun la dispoziția sătmărenilor servicii pentru botezuri, articole pentru bebeluși, hainuțe, jucării, animații pentru copii, cofetării și multe altele.

Deschiderea târgului va avea loc sâmbătă de la ora 11.00, iar copiii care vor fi prezenți vor putea asista la spectacolul lui Mr. Nicu, după care părinții vor putea lua parte la seminarul susținut de dr. ginecolog Mircea Muncean.

Începând cu ora 16.00, timp de două ore, ce mici vor putea face poze cu Moș Crăciun care îi așteaptă cu scrisorile lor.

Și a doua zi a târgului va fi una plină de evenimente. Începând cu ora 14.00 va avea loc un seminar susținut de psihologul Alina Perșa, iar apoi moșul îi așteaptă din nou pe cei mici să-i aducă scrisorile.

Duminică va avea loc și o prezentare de modă a cărei modele vor fi copiii care va fi urmată de spectacolul susținut de Dans Club 92 și Steluțele Inedit.

De asemenea, fiecare participant la târg este înscris automat într-o tombolă, putând să câștige o ședință foto profesională, o petrecere la un spațiu de joacă sau o lună gratuită la un curs de dans.

1086 vizite
Distribuie pe