Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A fugit de la locul faptei după ce a accidentat un băiat de 9 ani
Poliția Satu Mare  - Duminica, 25 Ianuarie 2015

Joi în jurul prânzului polițiștii rutieri careieni au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că, în aceiași zi în jurul orei 08.00, fiul său în vârstă de 9 ani a fost accidentat de un autoturism, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii evenimentului.

În urma impactului minorul a fost rănit ușor, acesta a fost transportat la Spitalul din Carei, unde în urma investigațiilor medicale efectuate a fost diagnosticat cu plăgi escoriate zona membrelor superioare.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că băiețelul se afla angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni, în momentul în care a fost acroșat.

Polițiștii au intrat în alertă și au desfășurat activități continue pentru identificarea conducătorului auto care a produs evenimentul.

Eforturile lor nu au fost zadarnice, astfel că, în cursul zilei de vineri, conducătorul auto a fost identificat, este vorba despre Zoltan V., de 19 ani. Oamenii legii au stabilit că acesta deține permis de conducere din anul 2014.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală și pentru părăsirea locului producerii unui eveniment rutier soldat cu victime omenești, fără încuviințarea polițiștilor.

 

781 vizite
Distribuie pe