Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Femeile social-democrate au petrecut cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii
Veronica Hodas  - Joi, 5 Martie 2015

Femeile social democrate au avut parte de o petrecere pe cinste cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Evenimentul organizat în avans a avut loc joi, la Restaurantul Veneția.




În deschidere, femeile au fost felicitate de către președintele Partidului Social-Democrat, Mircea Govor care a ținut să le transmită faptul că le mulțumește din suflet „pentru ceea ce au făcut și fac pentru partidul nostru”. De asemenea, acesta a mai subliniat că „noi bărbații din PSD trebuie să fim mândri pentru că avem o familie deosebită cu doamne care sunt alături de noi și la bine și la rău...sunteți cele puternice, cele mai harnice din județul Satu Mare”.




Felicitările au venit apoi și din partea primarului municipiului, Dorel Coica, președintelui Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef care a fost invitatul petrecerii, deputatului Ovidiu Petric și tuturor președinților organizațiilor județene.




După acest moment, bărbații social-democrați le-au dăruit fiecăreia câte un buchet de flori, urându-le La Mulți Ani și o primăvară frumoasă.



Apoi, cu toții au avut parte de un mini-concert susținut de Petrică Mureșan, după care s-au distrat până seara târziu.

1477 vizite
Distribuie pe