Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prima Zi: de la recitalul corului preoţilor la BUG Mafia necenzurat
Florin Răchitan  - Sambata, 30 Mai 2015

Prima zi a sărbătorii oraşului Satu Mare a adus cele mai variate programe posibile pentru sătmărenii care au ieşit în număr mare în zona centrală.










Manifestările din Piaţa 25 Octombrie au început cu intonarea imnurilor României şi Europei, în interpretarea artiştilor de la Filarmonica „Dinu Lipatti” şi a preoţilor ortodocşi din Corul „Arhanghelii”, care au susţinut apoi, împreună, recitaluri mult apreciate de publicul prezent, în rândurile căruia şi-au făcut apariţia, alături de primarul Dorel Coica, şi preşedintele şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, respectiv Mircea Govor, precum şi primăriţa din Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca.










Pe scena principală au urcat apoi mai mulţi interpreţi şi trupe locale, precum şi Gaşca Zurli, după care au urmat concertele mult aşteptate. Primii au fost cei de la Proconsul, care au făcut să suspine multe doamne şi domnişoare din public, cu cele mai frumoase melodii de dragoste din muzica românească.




Un succes la fel de mare au avut şi băieţii de la Vama, în frunte cu Tudor Chirilă, care au făcut un show de excepţie pentru sătmăreni.










Cel mai aşteptat moment al serii a fost, însă, concertul trupei BUG Mafia, revenită la Satu Mare după succesul uriaş de anul trecut. La fel ca atunci, băetzii au prezentat versiunile necenzurate ale melodiilor lor, iar atmosfera a fost pe măsură.













Sătmărenii mai au două zile full de sărbătoare, iar programul complet al manifestărilor poate fi consultat aici. 

2213 vizite
Distribuie pe