Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consiliul Județean și-a deschis porțile pentru sătmăreni
Veronica Hodas  - Vineri, 26 Iunie 2015

Consiliul Județean Satu Mare a organizat, vineri, o nouă ediție a „Zilei Porților Deschise” pentru ca sătmărenii să poată cunoaște mai bine atât Consiliul, cât și instituțiile subordonate.


La deschiderea oficială, președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef și vicepreședintele, Mircea Govor au rostit câteva cuvinte prin care au dorit să mulțumească tuturor instituțiilor subordonate pentru tot ceea ce au făcut pentru sătmăreni și i-au invitat pe aceștia din urmă să viziteze Consiliul Județean.

De asemenea, Adrian Ștef a dat citire tuturor celor 15 instituții subordonate.


„Este o nouă ediția a Zilelor Porților Deschise, un eveniment din cadrul Zilelor Județului Satu Mare. Ca de fiecare dată, în fiecare an ne prezentăm în fața sătmărenilor  ca să putem să prezentăm instituțiile subordonate Consiliului Județean, instituțiile subordonate județului Satu Mare, insituții care sunt în slujba sătmăreană. Cred că instituțiile noastre și-au înțeles foarte bine rolul de a fi în slujba cetățeanului și cred că acest lucru este demonstrat de acțiunile, proiectele și evenimentele desfășurate de-alungul anului în care sunt antrenați și implicați sătmărenii. Vreau să le mulțumesc mult persoanelor de la conducerea instituțiilor din subordinea Consiliului Județean pentru foarte buna colaborare și pentru faptul că se străduiesc alături de noi să aducem bunăstare cetățenilor din județ ca ei să simtă că sunt cu adevărat service de către noi.”, a spus Adrian Ștef.


După deschidere, elevii de la Consiliul Județean al Elevilor, elevii de la școlile și liceele sătmărene, dar și preșcolarii, au vizitat birourile Consiliului Județean și s-au așezat pe scaunele șefilor pentru a vedea care e senzația de a fi unul dintre conducătorii județului.


La parterul Palatului Administrativ, câteva din instituțiile subordonate și-au expus standuri de prezentare. 

1089 vizite
Distribuie pe