Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-au răsturnat cu mașina în șanț
Poliția Satu Mare  - Duminica, 30 August 2015

Vineri, în jurul orei 18,25, pe strada Principală din localitatea Boineşti, în dreptul imobilului cu nr. 74, Gheorghe F., de 24 ani, aflându-se la volanul unui autovehicul, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum în curbă, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în şanţul situat pe partea dreaptă a sensului de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pasagerilor din autoturism Grigore C., de 19 ani şi Daniel B., de 19 ani. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice. Cercetările continuă.

Sâmbătă, în jurul orei 21,40, pe strada Valea Măriei din localitatea Vama, Vasile S., de 19 ani, conducând un autovehicul, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de mers.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerei din autovehicul, Anamaria H., de 18 ani. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice. Cercetările continuă.

1117 vizite
Distribuie pe