Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei persoane au fost accidentate pe trecerea de pietoni
Poliția Satu Mare  - Marti, 13 Octombrie 2015

Luni dimineața, în  jurul orelor 06.20, pe strada Botizului, în dreptul imobilului cu numărul 18, din municipiul Satu Mare, K. Aurel de 58 ani din Carei, în timp ce conducea autoturismul marca VW, pe fondul neacordării prioriotății de trecere a accidentat ușor o femeie în vârsta de 48 ani din Satu Mare, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Tot în cursul dimineții luni, în jurul orelor 07.20, pe strada Careiului la intersecția cu strada Arinului din Satu Mare, G. Vasile, de 62 ani, conducând autobuzul marca BMC, pe fondul neacordării priorității de trecere a accidentat-o grav pe S. Voica de 55 ani din Satu Mare , care s-a angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

De asemenea, în jurul orelor  16.36, pe b-dul Independenței la intersecția cu strada Ion Vidu, din Satu Mare, O. Vasile, 59 ani, din Satu Mare, conducând autoturismul marca VW, a accidentat  ușor o femeie în vârstă de 44 ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată si semnalizată corespunzător.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Pentru fiecare cauză s-a întocmit dosar penal.

 

959 vizite
Distribuie pe