Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pietoni accidentați grav la Satu Mare și Livada
Poliția Satu Mare  - Luni, 16 Noiembrie 2015

Duminică, la orele 18.10 pe strada Avram Iancu, din municipiul Carei, judeţul Satu Mare a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea a unei persoane.

Poliţiştii rutieri careieni au stabilit, în urma cercetărilor efectuate la faţa locului, faptul că, Robert F. de 33 de ani, conducând autoturismul marca Ford, pe fondul neacordării de prioritate a accidentat uşor o femeie, în vârstă de 54 de ani, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, de asemenea  s-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

 Duminică, la orele 22.17, poliţiştii din Livada, au intervenit la un eveniment rutier produs în afara localităţii Livada judeţul Satu Mare.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, Vasile R. conducând  autoturismul marca Volkswagen, pe fondul neacordării de prioritate l-a accidentat pe Daniel B., care se deplasa pe partea carosabilă fără a purta îmbrăcăminte cu elemente fluorescent reflectorizante.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la unitatea medicală, în vederea acordării îngrijirilor medicale necesare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele situaţii  au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

    

 

1034 vizite
Distribuie pe