Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-au răsturnat cu mașina în șanț
Poliția Satu Mare  - Luni, 11 Ianuarie 2016

Duminică după-amiază, pe DJ 194, între localităţile Gelu şi Doba, judeţul Satu Mare, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea a trei persoane.         

Din cercetările efectuate la faţa locului, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, au stabilit faptul că, Claudiu P. a condus autoturismul marca Ford, iar pe fondul neadăptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra autoturismului, răsturnându-se în şanţ.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto şi rănirea uşoară a doi pasageri din autoturism, de 17 şi respectiv 26 de ani.

ISU Someș Satu Mare a anunțat că „în jurul orei 18:20, patru echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare: două de descarcerare şi stingere şi două de SMURD, au intervenit pe drumul dintre localităţile Gelu şi Doba, unde o maşina cu patru persoane la bord a ieşit de pe carosabil, sărind într-un şanţ.

Două persoane au ieşit imediat din maşină şi au apelat serviciul de urgenţă 112, însă celelalte două nu puteau să iasă singure, fiind necesară intervenţia pompierilor. Aceştia, ajunşi la faţa locului, au extras victimele încarcerate şi le-au predat personalului SMURD care după acordarea primului ajutor medical, i-au transportat de urgenţă pe cei patru la Unitatea Primiri Urgenţe din Satu Mare.” 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

La data de 11 ianuarie a.c., ora 00.11, poliţiştii rutieri negreşteni au intervenit la un accident de circulaţie  produs pe DJ 109 L, pe raza localităţii Boineşti, judeţul Satu Mare.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, Grigore B., a condus autoturismul marca Audi, iar pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabil umed, a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în şanţul din partea stângă a direcţiei de deplasare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

1109 vizite
Distribuie pe