Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accident de muncă la Unio. Un bărbat a căzut de la 5 metri.
Serviciul de Ambulanță Satu Mare  - Marti, 9 Februarie 2016

Ambulanța Satu Mare a fost solicitată luni, la ora 14.47, prin dispeceratul unic de urgență 112 să intervină în incinta intreprinderii Unio Satu Mare unde s-a produs un accident de muncă.

O persoană în vârstă de 58 ani de sex masculin, angajat al societății a căzut de pe o hală aflată în proces de demolare.

La locul solicitării a sosit rapid un echipaj cu medic al SAJ Satu Mare care a constatat că victima a căzut de la circa 4-5 m și prezenta un Traumatism Cranian Cerebral Acut fără pierdere de cunoștință cu multiple plăgi sângerânde la nivelul scalpului, cu un traumatism toracic și multiple fracturi costale.

Bărbatului i s-a acordat primul ajutor la locul solicitării, a fost imobilizat, monitorizat, analgo-sedat, iar apoi a fost transportat la UPU Satu Mare unde după reevaluare și investigare imagistică a reieșit că este vorba și de o hemoragie subarahnoidiană și s-a decis ca pacientul să fie transportat cu același echipaj al Ambulanței la Spitalul Județean Baia Mare la secția Neurochirurgie pentru intervenția specifică acestui caz.

Cazul a intrat în atenția poliției și a Inspectoratului Teritorial de Muncă Satu Mare în vederea elucidării cauzelor ce au determinat producerea evenimentului.

Tot luni echipajele Serviciului de Ambulanță au intervenit la 118 solicitări din care 95 cazuri pentru urgențe.

1341 vizite
Distribuie pe