Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Final apoteotic, cu Kerozin, Iris şi Carla’s Dreams, al Zilelor Oraşului
Florin Răchitan  - Luni, 30 Mai 2016

După ceea ce cam toată lumea a considerat că a fost cel mai tare concert ever din toată istoria Sătmarului, recitalul Chris Norman de sâmbătă, ediţia din acest an a Zilelor Oraşului Satu Mare s-a încheiat duminică aşa cum se cuvine, cu nişte super-concerte ale unor monştri sacri ai rock-ului românesc şi maghiar, dar şi un performance halucinant al noului fenomen muzical din Republica Moldova, Carla’s Dreams, care face furori mai ales în partea de dincoace a Prutului.

Seria a fost deschisă de formaţia maghiară Kerozin, care a adunat în faţa scenei un public inimos, care a cântat din toţi bojocii refrenul ce a consacrat trupa în anii ’90 şi care era fredonat şi de românii ce stăteau la mici şi bere la tarabele din Centrul Nou: „Kismalac, kismalac, engeddj be”!







A urmat apoi trupa fanion a rock-ului românesc, Iris, prezentă la Satu Mare pentru prima dată după revenirea lui Cristi Minculescu în formaţia legendară. Ei au oferit un spectacol aşa cum era de aşteptat, cu toată şlagărele vechi şi mai noi, cântate deopotrivă atât de sătmărenii mai vârstnici, cât şi de tinerii care se adunaseră între timp aşteptându-i pe noii lor idoli, Carla’s Dreams.











































Atunci a început isteria generală, cum nu s-a mai văzut în Sătmar nici la primele ediţii ale Zilelor Oraşului! După ce au reparat „doba care s-o stricat” şi au propus publicului ca între timp să se uite la clipuri pe Youtube, că „aicea nu-i democraţie, adică nu în România, ci aşa, în general”, moldovenii cu cagule gen războinici de guerillă ai muzicii au făcut un show din care boşorogii probabil nu înţeleg mare lucru, dar tineretul era în extaz.








































Tags: final  zilele  orasului  satu mare  carlas dreams  iris  kerozin  
5491 vizite
Distribuie pe