Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cristian Sasu a câştigat concursul „bărbaţilor fatali” din administraţie
SM Online  - Marti, 14 Aprilie 2009

Iniţiat în urmă cu mai bine de două luni, concursul pentru desemnarea celui mai atrăgător bărbat din administraţia publică locală sau judeţeană, pe baza voturilor cititorilor SM Online, a ajuns la final, cu un rezultat previzibil încă din primele zile ale concursului.

 

Fiind de la bun început preferatul ziaristelor din presa locală, directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă, Cristian Sasu, a adunat în cele două luni nu mai puţin de 2.305 voturi, ceea ce înseamnă că admiratoarele lui au luat concursul în serios şi l-au votat cu consecvenţă în fiecare zi.

 

Un rezultat foarte frumos a obţinut şi viceprimarul liberal al Sătmarului, Adrian Albu, care a adunat aproape 900 de voturi de la admiratoarele din Primărie şi nu numai.

 

Pe a treia treaptă a podiumului, cu 773 de voturi, a urcat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare, Aurel Ulici, un mare „vrăjitor” al fetelor din presă.

 

În apropierea podiumului s-au clasat şi primarul Iuliu Ilyes şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, toate aceste rezultate arătând că vârsta nu contează deloc în determinarea farmecului exercitat de un bărbat.

 

Mai rămâne să vedem câţi dintre ei îi vor putea fermeca pe noii guvernanţi în aşa fel încât să-şi păstreze posturile în administraţie după marile schimbări ce urmează să se producă la nivelul conducerilor instituţiilor publice.

Tags: concurs  barbati  fatali  administratie  
2780 vizite
Distribuie pe