Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Denisa Trif reprezintă județul la concursul de frumusețe „Romanian InfoFashion Festival”
SM Online  - Marti, 29 August 2017

Denisa Trif, manechina agenției Trust Models, reprezintă județul Satu Mare la concursul de frumusețe „Romanian InfoFashion Festival”.


Evenimentul național Fashion&Beauty va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie pe Valea Prahovei.

Spectacolul de Gală va avea loc vineri, 1 septembrie, la Castelul Cantacuzino Bușteni, unde de altfel se vor desemna și cele opt Ambasadoare ale Frumuseții care vor reprezenta România 2017-2018 la următoarele Finale Mondiale.

„Viața mea a luat o întorsătură fericită acum 2 ani, mai exact la frumoasa vârstă de 14 ani, pe când eram o simplă boboacă de loceu cu visură mărețe. Pe lângă pasiunea mea pentru dans și sport, mereu mi-a făcut plăcere să mă relaxez citind o carte sau urmărind un film romantic, însă găsesc puțin timp și pentru a mă delecta de cotidianul banal cu ajutorul unui film de comedie care mereu a binevenit. Ador plimbările lungi si linistite in care pot reflecta asupra vieții, asupra viitorului,acele momentele de liniște după o zi "furtunoasă " . Fiind născută într-un oraș mic ,pe nume Carei si oportunitățile se limitau la dimensiunea acestuia .Imi amintesc si acum de bunica mea care imi zicea mereu ca "Trenul trece prin gara o singura data " . Odată ce am inceput sa inteleg sensul acestor vorbe , am avut oportunitatea de a colabora cu Agenția "Trust Models" din Satu Mare . Vreau sa-i multumesc din tot sufletul , unei persoane minunate , si anume Kariklea David, fără ajutorul ei nu as fi ajuns sa reprezint județul Satu Mare la "Romanian Info Fashion Festival„”, a declarat, Denisa Trif. 

Tags: denisa trif  concurs  trust models  romanian  fashion  
2213 vizite
Distribuie pe